Tijdelijk pretpark Park Hilaria brengt zomers topvermaak in Eindhoven

Van 2 tot en met 11 augustus verandert de Kennedylaan in Eindhoven in het tijdelijke pretpark Park Hilaria. Naast meer dan honderd spectaculaire en nostalgische kermisattracties zijn er op Park Hilaria gezellige terrassen en live optredens op diverse themapleinen. Deze gevarieerde mix staat garant voor zomers topvermaak voor alle leeftijden.

Voor ieder wat wils

De intense thrill ride ‘Devil Rock’ staat dit jaar voor het eerst op Park Hilaria. Houd je vast, je krijgt hier heel wat G-krachten te verduren! Terug van weggeweest en alleen geschikt voor bezoekers met een sterke maag zijn de Eclipse, Chaos en Katapult. Jonge (dino) fans kunnen deze editie op expeditie in de ‘World of Living Dinosaurs’. Ze stappen de jungle in en komen meer te weten over dinosaurussen. Durf jij een dino te aaien? Vervolg daarna je avontuur in de Fun Factory: een familie attractie waar het hele gezin lachend naar buiten komt! De nostalgische attracties met sfeervolle muziek bevinden zich rondom het Poffertjes Terras.

 

 

Hollario

Hollario is het gratis toegankelijke muziekplein op Park Hilaria en vanwege de talloze live optredens van Nederlandstalige artiesten een echte publiekstrekker. Fans van Schlagermuziek, bier und bratwurst brengen een bezoek aan de Duitste Biergarten. Maar wist je dat het ook heerlijk bijkomen is in de Poffertjessalon, the Wild West, Surf Boulevard of bij één van de vele andere eet- en drinkgelegenheden op het terrein?!

 

 

Openingstijden

  • Vrijdag 2 & zaterdag 3 augustus 14:00u tot 00:30u
  • Zondag 4 t/m donderdag 8 augustus van 14:00u tot 00:00u
  • Vrijdag 9 & zaterdag 10 augustus van 14:00u tot 00:30u
  • Zondag 11 augustus van 14:00u tot 24:00u

Entree tot het park is gratis. Ook de live optredens bij Hollario zijn vrij te bezoeken. Kijk voor de actuele (verkeers)informatie, attractielijst en programmering op de website.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.