Ontmoet wereldberoemde wijnexperts tijdens cruises van NCL

Wijnkenners en -liefhebbers opgelet! Norwegian Cruise Line heeft het programma voor ‘Meet The Winemaker’ bekendgemaakt. Tijdens geselecteerde cruises in 2019/2020 krijgen gasten de kans om ervaren wijnexperts te ontmoeten. Leiders en legendes uit de wijnindustrie nemen deel aan de cruises, waaronder Gerard Bertrand van Languedoc Roussillon, Juan Munoz van Columbia Crest, Bob Bertheau van Chateau Ste. Michelle en Maître Sommelier en drievoudig winnares van de James Beard Award, Andrea Robinson.

‘Meet the Winemaker’

Sinds 2017 heeft Norwegian Cruise Line het ‘Meet the Winemaker’ concept de wereld in geroepen. Liefhebbers krijgen tijdens de cruise de mogelijkheid om met beroemde wijnmakers en experts uit de wijnindustrie in contact te komen. Zo kunnen zij deelnemen aan meet-and-greets, intieme wijnproeverijen en diners met een wijnarrangement, interactieve kookdemonstraties en educatieve sessies in The Cellars, de Michaël Mondavi Family wijnbar. Deze wijnbar is beschikbaar op de schepen Norwegian Bliss, Norwegian Joy, Norwegian Escape en Norwegian Dawn.

Kevin Bubolz, Managing Director, NCL Europe: “Het ‘Meet the Winemaker’ concept laat onze toewijding zien om onze gasten te voorzien van one-of-a-kind ervaringen door hen kennis te laten maken met wereldberoemde wijnmakers en experts uit de wijnindustrie. We zijn ontzettend trots op het programma van aankomend seizoen en zijn enthousiast om het met onze gasten te delen”.

 

 

Geselecteerde cruises

‘Meet the Winemaker’ was voorheen al te beleven op geselecteerde cruises van Norwegian Dawn en Norwegian Escape. Aankomend seizoen zal het programma aangevuld worden op geselecteerde cruises aan boord van Norwegian Joy, het nieuwste schip in Noord-Amerika en zusterschepen Norwegian Bliss en het splinternieuwe Norwegian Encore.

 

 

Programma

Het programma voor ‘Meet the Winemaker’ cruises in 2019/2020:

  • 17 augustus, 2019 – Norwegian Joy: Rob Mondavi Jr., zoon van Isabel en Michael Mondavi en vierde generatie Napa Valley wijnmaker
  • 6 oktober, 2019 – Norwegian Bliss: Rob Mondavi Jr., zoon van Isabel en Michael Mondavi en vierde generatie Napa Valley wijnmaker
  • 20 oktober, 2019 – Norwegian Escape: Salvatore Ferragamo, erfgenaam van het beroemde Italiaanse modehuis en eigenaar van Il Borro Winery in Toscane, Italië
  • 3 november, 2019 – Norwegian Bliss: Aarón Sánchez, bekroond chef-kok en eigenaar van restaurant Johnny Sánchez, officiële chef-ambassadeur voor Terrazas de los Andes en een van ’s werelds toonaangevende hedendaagse Latijns-Amerikaanse chef-koks
  • 24 november, 2019 – Norwegian Joy: Juan Munoz Oca, hoofd-wijnmaker bij Columbia Crest, producent van de wijnen Reserve, H3 en Grand Estates
  • 1 december, 2019 – Norwegian Encore: Rob Mondavi Jr., zoon van Isabel en Michael Mondavi en vierde generatie Napa Valley wijnmaker
  • 4 januari, 2020 – Norwegian Escape: Maître Sommelier Andrea Robinson, de chef-kok wordt nog aangkondigd
  • 26 januari, 2020 – Norwegian Encore: Jacques Lardiere, Franse wijnmaker erkend voor Maison Louis Jadot wijnen
  • 2 februari, 2020 – Norwegian Dawn: Maître Sommelier Andrea Robinson en sterren chef J.J. Johnson, chef-kok bij het Henry at Life Hotel in Manhattan
  • 16 februari, 2020 – Norwegian Encore: Gerard Bertrand, beroemde wijnmaker van de Languedoc-Roussillon

De geselecteerde cruises worden speciaal voor ‘Meet The Winemaker’ voorzien van de door experts zorgvuldig uitgekozen wijnen. Kosten van deze wijnervaringen variëren van $19,95 tot $60 per persoon inclusief belasting en fooi en kunnen eenmalig aan boord worden gereserveerd.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.