Fiets de nieuwe trainingsrondes van Bauke Mollema

Bauke Mollema heeft voor wielerliefhebbers nieuwe routes uitgezet voor de Bauke Mollema Tocht op zondag 25 augustus. Je kunt het trainingsgebied van de prof van Trek-Segafredo ontdekken in 65, 85, 125 en 200 kilometer. De start en finish op de gezellige Vismarkt is op deze zomerse dag een heus wielerwalhalla. Wil je weten waar Mollema zich voorbereid op de Tour de France? Sluit dan aan bij dé toertocht van Groningen.

bauke mollema tocht

Tour de France

Tussen de Giro d’Italia en de Tour de France is Bauke Mollema druk bezig geweest om de mooiste routes door de provincie Groningen uit te stippelen. Dat heeft geresulteerd in vier geheel nieuwe routes over 65, 85, 125 en 200 km. Deelnemers starten op één van de gezelligste pleinen in Groningen: de Vismarkt.

 

 

In bekende dorpen als Slochteren, Onderdendam en Warffum kom je karakteristieke dorpjes met historische bouwwerken tegen. Daarnaast fietsen de wielrenners langs monumentale panden met authentieke uitstralingen. Het landschap wordt niet vergeten met onder meer een stukje langs het Schildmeer. De langste route gaat zelfs langs het uiterste noorden van Groningen naar de Noordpolderzijl en de Waddenzee.

 

Lees ook dit artikel: Elke maand nieuwe fietsrondjes

 

Je kunt het trainingsgebied in je eigen tempo ontdekken. Ben je benieuwd of je kan tippen aan de tijden van Bauke Mollema? Dan kun je uit het zadel komen voor twee tussensprints. Onderweg wordt op twee momenten de tijden geklokt voor een sprint van 200 meter en 1,7 kilometer. Voor ieder type sprinter wat wils. Alle routes en tussensprints zijn in kaart gebracht op de site.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.