Met een ‘Airy Peach Berry’ de zomer door

Inspirerend, fruitig, titelfris en super zomers. Dat is de nieuwe cocktail ‘Airy Peach Berry’ van Vera Heezen en Rolf-Jurïen van Dissel. Als derde en eerstejaars studenten van de managementopleiding van het Zadkine Horeca College gooiden ze er heel hoge ogen tijdens de landelijke Bols Bartending Competion. Zo hoog dat ze als enigen een wildcard wonnen voor de volgende aflevering in 2020.

Goed gedaan en ook erg goed gepresenteerd. Door Vera en Rolf-Jurïen natuurlijk, maar ook hun docenten Arie Jordaan (rechts) en Theo Hezemans (tweede van rechts). Een innovatieve cocktail ook, door de toepassing een nieuw keukenapparaat, waarmee onder hoge druk minuscule luchtbelletjes worden ingeblazen waardoor een fris schuimlaagje ontstaat.

 

 

Alle reden om onder leiding van Zadkine-voorman Philippe Raets een toost uit te brengen op een heerlijke zomer. Met een Airy Peach Berry natuurlijk in de brasserie van de school aan het Rotterdamse Benthemplein. Nu maar hopen dat de nieuwe cocktail daar volgend schooljaar op de kaart staat.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.