10 Feel Good momenten bij Hillside Beach Club

Hillside Beach Club bezorgt steevast onvergetelijke vakantieherinneringen. Naast heerlijk wegdromen aan het kristalheldere water van de Egeïsche Zee, kunnen gasten zich er ook in een avontuur vol adrenaline storten. Bij luxeresort Hillside Beach wordt het onmogelijke mogelijk gemaakt.

5 activiteiten om heerlijk te ontspannen

Feel Good Week

Speciaal voor alle wellness- en yogaliefhebbers is er bij Hillside Beach Club de ‘Feel Good Week’ (30 september – 6 oktober). Iyengar, Hatha, herstellende yoga of Yinyoga is de sleutel tot innerlijke rust. ​Niks zo zalig als Morning Yoga op het adembenemende Silent Beach of aan boord van een zeiljacht tijdens de ondergaande zon. Deze unieke ervaring brengt lichaam en geest terug in balans.

Sanda Nature Spa

De Sanda Nature Spa ademt natuur. In het verlengde van Silent Beach liggen 7 intieme therapieruimtes, tegen de heuvel en verscholen tussen de bomen. De vrolijk tsjirpende vogels en zoete geur van bloeiende bloemen laten alle stressmomenten en spanningen als sneeuw voor de zon verdwijnen. De deskundige handen van de Balinese therapeuten geven je de beste massage ooit.

 

 

Movie Night on the Beach

Elke donderdagavond is Movie Night on the Beach. Gasten genieten op een ligbed, met popcorn bij de hand van een vertoning op het grote scherm. Daarnaast is er elke zondag een filmvertoning op het afgelegen strand van Silent Beach. De films mogen dan wel met geluid zijn, de adembenemende omgeving brengt iedereen tot rust.

Star Gazing at Kayaköy

Sterrenkijken is nog indrukwekkender in de magische sfeer van Kayaköy, het verlaten spookdorpje aan de Turkse mediterrane kust. De wonderen van het heelal, bekeken vanuit een van de meest intrigerende culturele erfgoederen. De sterrenhemel was nog nooit zo adembenemend mooi.

Boottocht bij zonsondergang

Voor echte levensgenieters zijn er de boottochten georganiseerd door Hillside Beach Club. Van een privétocht langsheen 12 eilanden tot een van de vaste boottrips naar diverse pittoreske kustbestemmingen. De feeërieke baaien bij zonsondergang zorgen voor een ongezien romantische setting.

 

 

5 activiteiten voor een adrenaline rush

Summer Challenge (23 – 28 september)

Een uitdaging die maar liefst 7 dagen duurt en waarin alles draait om sport, actie, beweging en energie. Hier wordt geen uitdaging uit de weg gegaan. Dit is het moment bij uitstek om fysieke en mentale grenzen te verleggen!

Klaar voor de meest extreme fitnessuitdaging? De Jungle Challenge, gecreëerd door het Hillside Team en aangeboden tijdens de Summer Challenge, is geïnspireerd op ’s werelds wildste habitat: de jungle! De oefeningen volgen de fysieke eigenschappen van dieren en zijn de perfecte workout. In een sessie van 25 minuten verbrand je maar liefst 400 tot 600 calorieën!

Tennis Cup (7 – 12 oktober)

In oktober neemt een uitstekende selectie (ex-) tennissers deel aan een bloedstollende wedstrijd, de jaarlijkse Tennis Cup van Hillside Beach Club. Vanop de eerste rij kunnen de tennisfans genieten van een waar spektakel, of zelf een balletje slaan op een van de vier uitstekende tennisbanen van het resort.

Footbal Clinic met Anouk Hoogendijk (tussen 21 en 24 augustus)

Eind augustus geeft de Nederlandse ex Oranje Leeuwin Anouk Hoogendijk in Hillside Beach Club een onvergetelijke Footbal Clinic met de kleinste voetbalhelden van het resort.

Full Moon party

Hillside Beach Club nodigt nachtuilen uit om het vakantiegevoel wakker te houden met spetterende dj’s en ritmische jazz! Van sprankelende partyoutfits tot het drinken van kruidige cocktails en fruitige wijnen met vrienden. In de vele bars van het hotel is het feesten tot de zon opkomt.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.