Bij Emirates is het altijd World Chocolate Day

Ieder jaar worden er minstens 11 miljoen gastronomische stukken chocolade van over de hele wereld geserveerd in de premium klassen van Emirates. Daarnaast wordt nog een variatie van chocoladedesserts en lekkernijen geserveerd in alle cabineklassen. Dit maakt de fine dining experience op 12 kilometer hoogte bereid door Emirates’ prijswinnende chefs compleet.

Chocolade van over de hele wereld

First en Business Class passagiers kunnen pralines en bonbons proeven die door acht chocolatiers uit zes verschillende landen worden gemaakt. De merken zijn geselecteerd om de reizigers van Emirates een breed assortiment van premium chocolade van over de hele wereld te kunnen bieden, inclusief lokale merken van eigen bodem uit de Verenigde Arabische Emiraten. Elk chocolademerk is voor drie maanden aan boord te vinden voordat een nieuwe selectie wordt geïntroduceerd aan Emirates passagiers.

 

 

Dit zijn de huidige chocolatiers:

  • Godiva uit België, al 20 jaar niet te missen bij Emirates
  • Valrhona uit Frankrijk, maakt al sinds 1922 chocolade maakt
  • Canonica uit Zwitserland, biedt handgemaakte Zwitserse chocolade aan
  • Pacari uit Ecuador, geeft reizigers van Emirates een organische en veganistische optie
  • Neuhaus uit België, de uitvinder van Belgische Praline
  • Hotel Chocolat uit het Verenigd Koninkrijk, een Britse cacao teler en chocolatier
  • Forrey & Galland uit de Emiraten, maakt handgemaakte chocolade volgens Franse traditie
  • Coco Jalila ook uit de Emiraten, maakt klassieke gevulde chocolade in Europese stijl met een Arabische twist

 

 

Om je vingers bij af te likken

Op iedere vlucht van Emirates wordt chocolade geserveerd als de kers op de taart voor een bestemmingsgeïnspireerde maaltijd van meerdere gangen. De chocoladestukjes worden in paren geserveerd met de keuze uit: Koffie Crème, Amandel Praline, 70% Pure Chocolade uit Guanaja, Witte Citroen Truffel, Donkere Cacao Nibs, Pistache Praline en Chocolade met Cuzcozout en Nibs.

Voor wie niet genoeg kan krijgen

Chocoladeliefhebbers in First Class kunnen hun geluk niet op. Ook in hun persoonlijke goodie basket zijn nog meer cacao lekkernijen te vinden. Tussen de verschillende snacks zit Butler’s Chocolate uit Ierland. Emirates biedt een breed assortiment van smaken van Butlers kenmerkende collectie van chocoladerepen, zoals de bessenmix witte chocolade en knapperige honinggraat melkchocolade.

Nog meer chocolade

Alle reizigers die smachten naar chocolade kunnen genieten van chocoladedesserts en warme chocolade van het menu. Op langere routes deelt het personeel van Emirates chocoladerepen uit en krijgen kinderen tijdens feestdagen chocoladelollies. In de Onbourd Lounge aan boord van de A380 van Emirates kunnen reizigers zichzelf genoeg doen aan M&M’s, chocoladecakejes en mini chocoladelekkernijen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.