Geniet van een vakantie op rolletjes

De mooiste bergtoppen veroveren op de meest comfortabele manier? Maak dan een Segway-tour in het Oostenrijkse Serfaus-Fiss-Ladis. Ideaal als je nog zware benen hebt van een voorgaande klim of wandeling. Segway-trekking is een kwestie van opstappen, je stuur naar voren halen en gas geven. Zo rol je vanuit je hotel in alle vrijheid het prachtige natuurgebied binnen: berg op, berg af.

Samen met een gids rij je gemakkelijk en veilig over de paden van het wonderschone heuvellandschap. De trekking begint vanuit Hotel Tirol Fiss waar de gids door middel van een korte instructie uitlegt hoe de Segway werkt. Er is natuurlijk ook ruimte om eerst wat te oefenen voordat de tocht daadwerkelijk begint. Als iedereen ‘good to go’ is, leidt de gids je via schaduwrijke bossen naar de mooiste plekjes en rustieke berghutten. Dit is absoluut een activiteit waar het hele gezin met veel plezier aan kan deelnemen. Voor jong en oud, de segway zorgt voor fun, comfort en uitdaging.

 

 

Hotel Tirol Fiss

Na inspanning hoort ontspanning en die vind je in Hotel Tirol Fiss. Hier kijk je uit over de Alpen terwijl je ligt te genieten in de infinitypool van dit viersterren luxury-hotel. Bijkomen kan ook in een van de gloednieuwe Alpinekamers inclusief panaromaview. En zo’n perfecte dag sluit je in stijl af met een tip-top verzorgd vijfgangendiner.

 

 

Informatie

Geniet van een actieve zomer in Serfaus-Fiss-Ladis in Oostenrijk.
Hotel Tirol, Angerweg 1, Fiss, Oostenrijk.

Inspirerende & Betrouwbare informatie over vakantieland Oostenrijk

We hebben de 5 beste tips over Oostenrijk voor jou verzameld. Vul hieronder je e-mailadres in om de Oostenrijk tips direct te ontvangen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.