De KufsteinerlandCard is de sleutel tot een perfecte vakantie in het Kufsteinerland

Je verblijf in het Kufsteinerland is sinds 1 juli 2019 nog aantrekkelijker. Vanaf dat moment kun je gebruik maken van de KufsteinerlandCard. De kaart is de sleutel tot vele gratis of voordelige activiteiten of diensten. De kaart is gratis verkrijgbaar bij je vakantieverblijf en je kunt er al vanaf één nacht, dus op de tweede vakantiedag gebruik van maken. Hierdoor is de kaart ook interessant wanneer je in Kufsteinerland verblijft als tussenstop onderweg naar je eindbestemming.

Voor ieder wat wils

In het Kufsteinerland vind je voor ieder wat wils. Zo kun je een paar eeuwen terug in de tijd in de burcht van Kufstein, of neem je een lift door het legendarische Kaiser-gebergte waar je langs romantische berghutten wandelt die prachtig afsteken tegen de spectaculaire achtergrond van de Wilde Kaiser. Ook kun je een bezoek brengen aan de Fohlenhof in Ebbs, de plek waar het Haflinger-paard zijn oorsprong vindt, of aan de exclusieve glasfabriek van Riedel in Kufstein. Deze parels, zoals de attracties in de regio worden genoemd, zijn vanaf 1 juli allemaal toegankelijk met de KufsteinerlandCard bij een verblijf van één nacht of langer.

Op de KufsteinerlandCard staat geheel toepasselijk de Baron van Münchhausen afgebeeld, al rijdend op de “Parel van Tirol”. De kaart opent deuren naar spannende attracties, variërend van sfeervolle bergavonturen tot aan hoogwaardige culturele evenementen. Daarnaast heb je ook gratis toegang tot het openbaar vervoer, waardoor je ook je steentje kunt bijdragen aan het milieu en het behoud van de prachtige omgeving. Naast het gratis openbaar vervoer in de regio, kun je ook gebruik maken van diverse excursiebussen, en evenementenshuttles.

 

 

Het gebruik van de kaart is zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Al vanaf één nacht, dus vanaf de tweede vakantiedag, kan iedere gast vanaf vier jaar zijn of haar gepersonaliseerde KufsteinerlandCard ophalen bij het vakantieverblijf. Hiermee krijg je gratis ervaringen, aantrekkelijke kortingen en speciale aanbiedingen in de vestingstad aan de rivier de Inn en de acht omliggende dorpen die tot de regio behoren. Maar ook buiten de regio is de kaart te gebruiken. In een straal van 120 kilometer, van Beieren tot Tirol en Salzburg, vind je diverse activiteiten en rondleidingen over verschillende onderwerpen waar je gedurende het hele jaar aan kunt deelnemen.

Een paar belangrijke details: de kaart is gepersonaliseerd en daardoor niet overdraagbaar. De kaart moet bij de deelnemende attracties worden getoond. De aan de kaart verbonden diensten kunnen niet worden terugbetaald. Meer informatie over alle inbegrepen diensten en een lijst van partnerbedrijven in Tirol, Salzburg en Beieren is te vinden in de speciale folder over Kufsteinerland. Je kunt ook bij een VVV-kantoor of op de site terecht voor meer informatie.

 

 

De elektronische kaart maakt de ontwikkeling van duurzame en vernieuwende toeristische producten in de regio mogelijk, en draagt daardoor op een innovatieve manier bij aan de aantrekkelijkheid en toegevoegde waarde van de regio. Tegelijkertijd worden de overnachtende gasten voorzien van gratis openbaar vervoer. In de toekomst zullen gasten ook een digitale vakantieplanner ontvangen. Dit project wordt gefinancierd door fondsen van de European Regional Development Fund.

De poort naar de Tiroolse Alpen

Kufsteinerland is “de poort naar de Tiroolse Alpen”. Als meest toegankelijke Alpengebied, biedt de regio een unieke mix van traditie en moderniteit, natuur en wellness, cultuur en evenementen, maar ook sport en culinaire hoogstandjes. Het Kufsteinerland, omgeven door ongerepte natuur, staat voor een actieve vakantie, waarin ook ruimte is voor rust en stilte. Jong en oud kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan vakantie-activiteiten die hen nog lang bij zullen blijven. Verdere informatie is te vinden op www.kufstein.com/en/

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.