Mysterieuze vakantieplekken in het Kufsteinerland in Oostenrijk

Voor wie weer nieuwe energie wil opdoen is het Kufsteinerland de juiste plek. In de vestingstad Kufstein en de 8 omliggende dorpen vindt men namelijk verschillende mysterieuze plakken. Krachtplaatsen waar de energie bijna tastbaar is.

Nieuwe energie opdoen

Even pauzeren, nieuwe energie opdoen en de innerlijke balans aan de hand van krachten uit de natuur laten herstellen. Krachtplaatsen zijn speciale energetische plekken in de natuur, die precies deze werking op de mens hebben. In harmonie met de natuur wordt de eigen perceptie van de natuur aangescherpt, de innerlijke ik beter waargenomen en de energie van de plek als innerlijke kracht omgezet.

 

 

In het Kufsteinerland liggen deze energieke krachtplaatsen midden in de idyllische Tiroolse bergen. Deze bijzondere plekken nodigen uit om tot rust te komen en weer nieuwe energie op te doen. We hebben er eental op een rij gezet.

Het magische steenlabyrinth in het Thierseetal

Dit is dé plek voor een meditatieve reis. Het spiraalvormige labyrinth bestaat uit 16 ton steen en werd gebouwd naar voorbeeld van het labyrinth van San Vitale in Ravenna/Italië. De steenformatie versterkt de natuurlijke krachten van deze plek en geeft deze door aan de bezoekers.

De gezondheidswandeling in Bad Häring

Tijdens het wandelen op de gezondheidswandeling (Gesundheitsweg) in Bad Häring voel je de energie met al je zintuigen. De wandelroute loopt langs bloeiende weides en donkere bossen en langs verschillende stations waar je alles leert over de helende werking van de natuur. Bijzonder is de mysterieuze energie van het ´Haslacher Moores` dat ten westen van Bad Häring. Dit natuurmonument, ontstaan door een kleine doline (verzakking van de grond), laat midden in de natuur een speciale energie vrij.

Kaisergebergte, beschermd natuurgebied

Iedereen die graag eens midden in de natuur, onder optimale omstandigheden, nieuwe energie wil opdoen is in het beschermde natuurgebied Kaisergebirge op de juiste plek. Met de Kaiserlift bereik je met gemak het bergstation op 1.200 meter. Eenmaal boven laten verschillende wandelingen je de geheime verborgen plekken ontdekken, zoals de Steinberg met zijn 300 jaar oude oerboom.

 

 

Bijzondere krachtplaatsen, gezondheidswandeling met Tai-Chi, Yoga en Qigong, maar ook het veelzijdige wellness- en sportaanbod maken het Kufsteinerland een oase van rust en ontspanning. Begeleide wandelingen met thema’s als kruiden, bijen, meren, gezondheid, cultuur, gastronomie en andere schatten uit de natuur staan op het wekelijkse programma van de VVV. Alle gasten kunnen gratis van dit programma gebruik maken, evenals het omvangrijke kinder-avonturenprogramma voor kinderen vanaf 4 jaar.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.