Beleef Asian Adventures met Regent Seven Seas Cruises

Australië, India, Singapore of misschien toch Thailand? Als Azië trekt, maar je niet kan kiezen biedt Regent Seven Seas Cruises de oplossing met reizen die de mooiste Aziatische bestemmingen combineren. Zo vaart Seven Seas Voyager je in alle luxe van futuristisch Dubai via de stranden van Goa en de pagodes van Myanmar naar superstad Singapore.

Of kies voor Seven Seas Explorer die reizigers meeneemt van Singapore naar Sydney via Bali, Komodo, Darwin en Cairns. Excursies tijdens de reis zijn inbegrepen en voor wie het allemaal niet uitgebreid genoeg kan, zijn er voorafgaand en aansluitend ook nog landarrangementen bij te boeken, of in sommige gevallen zelfs inbegrepen. Om de wereld van 1.000 en 1 nacht te verkennen in de woestijn van Dubai bijvoorbeeld, of om door het Cloud Forest te wandelen in Singapore. Dream away Asian style!

Heel veel Azië in één reis

Shoppen en loungen in superdeluxe hotels en met een quad door de woestijn scheuren… Dubai is het heerlijke startpunt van een Aziatische cruise die in drie weken naar Singapore voert. Op 16 november vaart Seven Seas Voyager de Arabische Zee op, richting India. Beleef de Bollywood scene van Mumbai, flaneer over de stranden van hippie hotspot Goa en laat je tussen al die exotische bezoekjes door in de watten leggen aan boord. Slaap uit in je suite, boek een spabehandeling na een tour langs de ontelbare pagodes van Myanmar en dineer uitgebreid op het dek na een dag op het mooiste strand van Thailand. En als afsluiter een Singapore Sling drinken in het wereldberoemde Raffles hotel. Waarom kiezen als al die pracht-bestemmingen samen in één reis zitten?

 

 

Wie optimaal Australisch wil uitpakken boekt de zeventien daagse cruise van Singapore naar Sydney. Seven Seas Explorer verlaat op 20 december 2020 de haven van Singapore om via Semarang en Surabaya naar Bali te varen. Daar neem je afscheid van Nusa Dua, een van Bali’s mooiste stranden, om over te steken naar Darwin in Australië. Daar is het tijd om te leren surfen in Cooktown en een bezoek te brengen aan de Cairns Highlands, een gebied dat voor een deel bestaat uit tropisch regenwoud. Neem een duik in de Airlie Beach Lagoon en verken de badplaats van Mooloolaba. Het uitgebreide programma eindigt in de wereldstad Sydney.

 

 

Voor wie echt alles uit de cruise wil halen, zijn er voor en na de cruise verschillende tours te boeken, inbegrepen in de prijs. Tijdens de pre-cruise tour ontdek je in vier dagen Singapore waarbij de Esplanade, Marina Bay Sands en het standbeeld van Merlion bezocht worden. De tour wordt afgesloten met een onvergetelijk diner bij China Club met een indrukwekkend zicht op de stad. Je kunt ook voor de post-cruise tour kiezen om zo meer te zien krijgen van Sidney. Tijdens deze tour vol met stedelijke hoogtepunten neem je een kijkje in het Sydney Opera House en reis je vervolgens naar de prachtige Blue Mountains en rijd de Scenic Railway door de oude bossen en valleien.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.