Vernieuwd All Ways Cruises zet koers naar Nederlandse markt

Al bijna 30 jaar is All Ways een gevestigde naam in de Belgische cruise-branche. Het merk staat bekend om haar persoonlijke begeleiding, culturele programma’s en bijzondere bestemmingen. Het succes van All Ways blijkt uit de vele terugkerende gasten die al meerdere malen een cruise geboekt hebben bij de specialist in culturele cruise reizen. Nu is het tijd voor een volgende stap. Met nieuwe reizen, nieuwe schepen en een nieuwe website betreed All Ways vanaf deze maand ook de Nederlandse markt. All aboard.

Cruisen met All Ways

Een persoonlijke benadering, kleinschalige schepen en culturele programma’s is wat All Ways al bijna 30 jaar onderscheidt van haar concurrenten. Alle reisbegeleiding, de gidsen en de sprekers en entertainers spreken Nederlands, evenals de gasten. Deze succesvolle formule zorgt voor een gastvrije en gemoedelijke sfeer, waardoor vele passagiers vaste gasten worden. Voor de zeecruises, naar bijvoorbeeld Spitsbergen, de Britse eilanden en Noorwegen, vaart All Ways niet met massale zeekastelen, maar kiest sfeervolle schepen op mensenmaat. Dit geeft de reiziger de mogelijkheid de crew en medepassagiers beter te leren kennen waardoor eenieder zich snel thuis voelt. Naast zeecruises biedt All Ways ook verrassende riviercruises aan. Met bijzondere bestemmingen als Portugal, Birma, Cambodja en Rusland beschikt All Ways over een uniek en breed aanbod dat reizigers met uiteenlopende interessegebieden inspireert.

 

 

Hoogtij voor cruise branche

All Ways kiest het juiste moment om haar aanwezigheid in de Nederlandse markt te vergroten. Cruise reizen gingen lange tijd gebukt onder een stigma van overdadige luxe, themavakanties en massatoerisme. Gelukkig ontdekt het Nederlandse publiek dat het aanbod in deze branche veel breder is. Voor iedere soort reiziger is een passend cruise-concept. Van avontuurlijk tot culinair en van lekker lui tot actief. De culturele reizen van All Ways zijn een waardevolle aanvulling op dit diverse aanbod.

 

 

De reis minstens net zo interessant als de bestemming

All Ways cruises wil haar gasten graag méér bieden. Daarom kiest het merk voor bijzondere bestemmingen, zoals bijvoorbeeld de Douro rivier in Portugal, Antarctica, de Mekong delta en Sint Petersburg. Onderweg worden diverse excursies en rondleidingen aangeboden in de voertaal van de gasten. Maar ook aan boord kunnen passagiers zich laten inspireren door gespecialiseerde sprekers en experts die de geschiedenis, cultuur en andere interessante informatie van bestemmingen delen. Uiteraard is er ook ruimte voor ontspanning en kan er op het schip heerlijk worden gegeten, zijn er masseurs aanwezig en wordt er voor hoogwaardig entertainment gezorgd.

Nieuwe website

Om de nieuwe koers van het merk extra kracht bij te zetten is deze maand de nieuwe website van All Ways gelanceerd. De nieuwe moderne uitstraling reflecteert het betrouwbare en kwalitatieve karakter van de cruise maatschappij, maar blijft ook dicht bij de bekende, vertrouwde All Ways identiteit. Via het handige drop-down menu bovenaan de pagina kunnen bezoekers eenvoudig navigeren tussen bestemmingen, aanbiedingen en schepen. Nieuw is ook de All Ways Selections pagina. Waarop cruises van partners worden getoond voor een nóg breder aanbod.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.