Ontdek een overdekt klim- en speelparadijs van 2.100 m²

Met de zomervakantie in het vooruitzicht opent Center Parcs Les Ardennes vandaag de nieuwe de Action Factory: een overdekt speel- en klimparadijs dat maar liefst 2.100 m² omvat en waar jong en oud zich naar hartenlust kan uitleven. Weer of geen weer: in de Action Factory is van alles te beleven: van een spannende klimpartij tot een spelletje bowling of een speelse nabootsing van de speleomogelijkheden uit de omgeving. De Action Factory in Les Ardennes staat helemaal in het teken van het thema van ‘Dieren in het bos’.

Gasten die – ongeacht hun leeftijd – van een uitdaging houden, komen in de nieuwe Action Factory volledig aan hun trekken. Het thema van De Action Factory in Les Ardennes is gebaseerd op de omgeving van het park, waar dieren en bos het decor vormen. Zo kunnen zij zich uitleven op drie klimmuren die eruitzien als gigantische bomen of hun weg vinden in een Speleo-tunnel die niet onderdoet voor de vele grotten die in de regio te vinden zijn. Ook kunnen zij de krachten met elkaar meten op een interactieve minigolf met blacklight. Het BALUBA indoor speelparadijs staat vol klimrekken, trampolines, bouwblokken, schuimbalkanonnen en andere toestellen waar kinderen heerlijk mee kunnen spelen. Ook kun je er squashen, een spelletje laser labyrint of badminton spelen of boogschieten. Vlak buiten de Action Factory is ook de nieuwe Adventure MiniGolf te vinden.

 

Lees ook dit artikel: Fietsen tussen Antwerpen en Gent

 

Terwijl hun kinderen lekker spelen, kunnen ouders zich terugtrekken in het Factory Café op de eerste verdieping van de Action Factory. Zo houden zij hun kinderen in het oog, terwijl zij tegelijkertijd kunnen genieten van een prachtig uitzicht op de Belgische Ardennen. Op het buitenterras kunnen zij heerlijk bijkomen en van de mooie natuur genieten.

 

 

Volop in beweging in het Cycle Center

Naast de Action Factory bevindt zich het Cycle Center van waaruit je op de fiets in het park op verkenning kunt gaan. Voor zowel kinderen als volwassenen zijn ook e-mountainbikes en e-bikes beschikbaar om op hun gemak op ontdekkingstocht te gaan. In Center Parcs Les Ardennes kunnen gasten ook allerlei andere elektrische mobiliteitsoplossingen uitproberen, van segways en ninebots tot e-kick bikes, e-bob scooters, en e-cars.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.