Fietsend genieten tijdens de Fiets4Daagse Alkmaar

Woensdag 3 juli starten honderden fietsers aan de Fiets4Daagse Alkmaar van Le Champion. Ze fietsen vier dagen een afstand van 30, 50 of 70 kilometer en genieten van al het moois dat Alkmaar te bieden heeft. De routes laten je de duinen langs de kust, de eeuwenoude dijken en de pittoreske dorpjes in de polder ontdekken. Online inschrijven is tot en met 1 juli mogelijk via de website en op woensdagochtend kan men zich bij de start bij Sportcomplex De Meent inschrijven.

Na een ontzettend succesvolle Plus Wandel4Daagse Alkmaar is het nu de beurt aan de fietsers om 4 dagen de omgeving van Alkmaar te ontdekken. De routes nemen de deelnemers mee langs het 51 meter hoge klimduin in Schoorl, het oergezellige Bolletjescafé in Warmenhuizen en over de historische Westfriese Omringdijk die dwars door Alkmaar loopt. Een wel héél bijzondere stempelpost staat midden in het AFAS-stadion, de voetbaltempel van Alkmaar. Je kunt het gras bijna aanraken terwijl je door dit imposante stadion fietst.

 

 

Finish op het Waagplein

Op de laatste fietsdag, zaterdag 6 juli, finishen alle fietsers op het Waagplein, middenin het oude centrum van Alkmaar. Vanuit de Beemsterpolder neemt de route de deelnemers die dag mee naar de feestelijke finish op het gezelligste plein van Alkmaar!

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.