Kampeer op een onbewoond eiland in Nederland

Wie deze zomer wil overnachten op een onbewoond eiland kan het vliegtuig laten staan. Tijdens de Pampusnachten kan iedereen kamperen op dit historische eiland vlakbij Amsterdam.

Campspace zette eerder al tenten op in het Olympisch Stadion en hangend aan De Euromast. Dit jaar strijkt de Nederlandse kampeerstartup neer op een onbewoond eiland in eigen land. “Iedereen vliegt naar Thailand, Bali of een ander ver oord. Wij laten zien dat je in eigen land ook op een onbewoond eiland vakantie kan vieren” licht Van Donselaar toe. “Met ons deelplatform willen we laten zien dat een avontuur ook heel goed dichtbij huis plaats kan vinden.”

 

Lees ook dit artikel: Een ongewone wandeling

 

Dichtbij huis maar toch ver weg

Waar je in Amsterdam de bierfietsen en rolkoffers moet ontwijken, geniet je op een steenworp afstand van de rust, het uitzicht en een prachtige sterrenhemel. In juli en augustus zijn er eenendertig exclusieve nachten waar je een volledig verzorgde tent met diner en ontbijt kan boeken. Daarnaast zijn er vier nachten waar het eiland wordt opengesteld om je eigen tent neer te zetten.

Samen met vijf vrienden het eiland voor jezelf

Wie altijd al droomt van een eigen eiland kan zich aanmelden voor de bijzondere winactie via de website.
Op vrijdag 5 juli staan er voor de winnaars tenten klaar, komt er een singersongwriter optreden bij het kampvuur en krijg je avondeten en ontbijt.

 

 

Vernieuwend kamperen in eigen land

Campspace is een online deelplatform voor bijzondere kampeerervaringen bij locals. Van achtertuin in de stad tot op een groot landgoed in de provincie. Verhuurders delen hun buitenruimte met reizigers uit binnen en buitenland. Het platform telt inmiddels tegen de 500 plekken in Europa.

Pampusnachten nu te boeken

Wie verzekerd wil zijn van een plek op Pampus kan deze boeken via de website. De prijs voor een overnachting varieert tussen de €39,50 en €379. Iedereen die een kampeernacht op het eiland boekt draagt bij aan de crowdfunding om het historische forteiland zelfvoorzienend te maken.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.