5 must have gadgets voor de avontuurlijke vakantieganger

Het aftellen tot de zomervakantie is begonnen en zo ook de voorbereiding. Deze gadgets maken je reis net een stukje comfortabeler, bieden vertier of leggen je avontuur professioneel vast. Door de compacte formaten houd je nog genoeg ruimte over voor de rest van je bagage.

Ooit gehoord van digiscoping? Hiermee maak je foto’s met een camera door een telescoop heen. Voor echte natuurfanaten heeft Swarovski Optik de variable phone adapter + adapter ring: een systeem waarmee je je smartphone vastklikt aan je verrekijker. De adapter is geschikt voor diverse smartphones en is nauwkeurig aan te passen aan je telefooncamera. Hiermee maak je de meest gedetailleerde close-ups van al het wildlife alsof je een spiegelreflexcamera met grote lenzen mee hebt gesjouwd. Compact, makkelijk in gebruik en een spectaculair resultaat.

 

 

We weten allemaal hoe belangrijk het is om genoeg water te drinken, maar op reis heb je niet overal toegang tot schoon drinkwater. De Adventurer Opti Waterfilter van SteriPEN lost dit probleem voor je op en kan tot zelfs 8.000 keer gebruikt worden. Door het ultravioletlicht in een waterfles te houden, elimineer je meer dan 99,9% van alle bacteriën, virussen en protozoa. Het LED-lampje geeft aan of de filter actief is en fungeert daarnaast als zaklamp, zodat je zelfs in het donker een veilige slok water kunt drinken.

 

 

Film al je reisavonturen op professioneel niveau. DJI Osmo action cam van DJI heeft een geavanceerd stabilisatiesysteem waardoor elk beeld trilvrij is. Of je nu rent, over hobbelige wegen rijdt of rotsige paden beklimt, het resultaat is altijd haarscherp en geen trilling te bekennen. De action cam heeft handige functies om extra toffe filmeffecten toe te voegen, zoals slow motion shots en zelfs bij weinig licht spectaculaire filmfragmenten opneemt.

Natuurlijk had je al een powerbank, maar de Forta HD Pocket van Trust Powerbanks is andere koek. Je kunt er zelfs een auto mee starten. Zeer geschikt voor een roadtrip of om natuurlijk een omstander in nood te helpen. Je ontvangt een compacte doos met daarin bijgeleverde startkabels en met de twee usb-poorten kun je meerdere apparaten tegelijkertijd opladen. Met een volle powerbank laad je je telefoon tot vijf keer op. Extra handig; de powerbank heeft een zaklamp én is water-, stof- en schokbestendig. Perfect voor de echte avonturiers.

Op weg naar huis ben je vast weer toe aan je favoriete films en series. Bingewatchen op duizend kilometers hoog is ideaal met de in-flight device holder van Lockjaww. Je klikt de device holder eenvoudig vast aan je vliegtuigtafeltje. Geen zere nek meer doordat je je in allerlei houdingen moet maneuvreren. De houder is geschikt voor smartphones en tablets en past overigens prima in je handbagage. Ideaal voor als je geen tv-scherm hebt of je simpelweg geen aflevering van je favoriete serie wil missen, want deze kun je nu natuurlijk van tevoren downloaden.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.