Deze softshell draagt als een tweede huid

Het nieuwe Skarn Hybrid Jacket van Haglöfs is een lichtgewicht, elastische softshell gemaakt van FlexAble™. Dit materiaal draagt als een tweede huid en maakt het jack waterafstotend en windwerend. Het beschikt over een uitstekend ademend vermogen en heeft 4-way stretch op die gedeeltes waar maximale bewegingsvrijheid gewenst is.

De Skarn is een ideaal jack voor vrije tijd, lange wandelingen of in de bergen. Op kwetsbare plaatsen is het jack voorzien van extra verstevigd, slijtvast materiaal. De capuchon is geschikt om over een klimhelm te dragen.

Fluorcarbonvrij

De fluorcarbonvrije DWR-behandeling beschermt niet alleen de softshell, maar ook het milieu. Het jack heeft twee steekzakken en een borstzak met rits. De voorgevormde mouwen hebben nauwsluitende mouwuiteinden. Langs de onderkant bevindt zich een aantrekkoord.

 

 

Haglöfs Skarn Hybrid Jacket voor heren is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 190. Ga voor meer informatie naar haglofs.com.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.