Ela Quality Resort wenst de kinderen een speelse vakantie

Ela Quality Resort is familiaal geleid en behoort niet tot een keten. Service en kwaliteit staan voorop in het beleid van het hotel, dat zich vriendelijk richt tot families. Ufuk Gezgin, General Manager van het resort in Belek, groeide op en genoot zijn opleiding in Duitsland. Hij legt uit waarom Ela Quality Resort in Turkije is verkozen als “Best managed children’s event hotel”.

Het prijswinnende “Q City” werd speciaal ontworpen naar de smaak en voorkeuren van kinderen van 3 tot 12 jaar. Kinderen van die leeftijd beelden zich graag in wat ze later graag willen worden. Elke dag van het seizoen, in de voormiddag en in de namiddag, gaan er in het “Q City” complex speciale activiteiten door voor de kinderen, waarbij verschillende beroepen volledig worden uitgespit en gesimuleerd samen met de kinderen. Alle decors en materiaal is aanwezig, zodat het net echt is. “Q City” opende in 2018 met een hospitaal, een tandartsenpraktijk en een modehuis. Deze zomer worden een bank, een space center en een ijsjesfabriek toegevoegd.

 

 

Q City is een uitbreiding van de Everland Q Kids Club, een fantastisch kinderparadijs met activiteiten volgens leeftijd voor kinderen van 0 tot 17 jaar. Zij kunnen er tot 13 uren per dag terecht, onder toezicht van een professioneel kinderanimatie en -verzorgingsteam. Kinderen kunnen zich inschrijven voor activiteiten aan de Everland Q Kids Receptie en vervolgens de voetafdrukken volgen van Teddy, de Everland Q mascotte, tot de Everland Q Kids Club. Bijzonder zijn het zwembad met glijbanen, een avonturenpark, een hobbykeuken en een restaurant exclusief voor kinderen. Ouders die hun kinderen op elk moment willen zien, kunnen ze live volgen via het camerasysteem dat in de Everland Q is ingesteld op de kanalen van de TV in hun kamer of in elke hoek van het hotel, met slimme apparaten. ​

 

 

Bij Ela Quality Resort kiezen hotelgasten uit een enorme waaier aan activiteiten voor alle leeftijden. Het is de hele dag door genieten van de zwembaden met waterglijbanen, watersporten zoals waterskiën, jetskiën, surfen, beachvolleybal, tennis, basketbal, voetbal, tafeltennis, yoga, zumba, spinning, fitness-activiteiten allerhande. De uitgestrektheid van het domein waarborgt daarbij de sereniteit en de luxueuze sfeer.

De servicekwaliteit van Ela Quality Resort wordt bijzonder gewaardeerd door families, en ook door liefhebbers van gastronomie, wellness, yoga en sporten. De AB-I ZEN Spa & Wellness, met het gerenommeerde certificaat van European Spas Association (ESPA), is een prachtige Oosterse oase van 4500 m². Het resort neemt gasten mee op een gastronomische reis via de beste gerechten uit de Turkse en internationale keuken, in het hoofdrestaurant en 7 thematische à-la-carte restaurants met internationaal bekroonde chef-koks en exclusieve concepten. ​

Neem contact op met Verkeersbureau Turkije

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!
  • Schrijf je vraag in het Engels.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.