4 incompany studiereizen voor Travel Counsellors in mei

Afgelopen maand vonden maar liefst vier Travel Counsellors incompany studiereizen plaats. Begin mei vertrok een groepje van 11 enthousiaste Travel Counsellors naar Jamaica in samenwerking met Jamaica Tourist Board en TUI Fly.

Een paar dagen later lieten het Kroatisch Verkeersbureau, Sunny Cars en Air Croatia aan 15 andere Travel Counsellors Kroatië zien. Daarnaast werden 9 Travel Counsellors door Transavia en Turismo de Tenerife verrast met een culinaire reis over het eiland. De laatste studiereis afgelopen maand vertrok op 21 mei met 9 Travel Counsellors naar Calabrië met Enotria en Transavia.

 

 

Sales en Marketing Manager Lieke Luxembourg vertelt over haar studiereis naar Jamaica: “Jamaica heeft ons allemaal enorm verrast. Het is een groot en ontzettend divers eiland, een rondreis is dan ook zeker aan te raden. De afwisseling in landschappen van regenwoud tot moeras, van hoge bergen tot uitgestrekte stranden, is geweldig. Giet daar het heerlijke relaxte reggae sausje overheen en je hebt een droombestemming te pakken! We waren met een hele diverse groep Travel Counsellors, van oudgedienden tot nieuwe Academy Travel Counsellors en dat maakte de dynamiek heel leuk. Terwijl we genoten van alles wat Jamaica te bieden heeft, was er veel tijd om elkaar beter te leren kennen en ideeën met elkaar uit te wisselen.”

 

 

Travel Counsellor Vivianne Bongers – Duchateau ging mee op studiereis naar Kroatië: “De studiereis naar Kroatië was heel veelzijdig. We hebben verschillende eilanden bezocht waaronder Rab en Losinj en dat alles heel makkelijk met de huurauto’s van Sunny Cars. De accommodaties waar we verbleven waren allemaal modern en goed. Deze kleine eilanden ga ik zeker aanraden aan mijn klanten die van natuur, leuke mediterrane dorpjes en een strakblauwe zee houden.”

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.