Dit is het beste familieresort in Europa

Sani Resort is fier aan te kondigen dat het zopas winnaar werd in de categorie ‘Europe’s Leading Family Resort’ en ‘Greece’s Leading Family Resort’ bij de uitreiking van de World Travel Awards 2019.

​Het is voor de eerste maal dat het Noord-Griekse vijfsterrenresort deze prestigieuze awards wint. Eerder dit jaar werd Sani Resort in de TripAdvisor Traveller’s Choice Awards 2019 bekroond in de top tien beste familiehotels en top tien beste luxehotels van de wereld. De awards zijn een beloning voor de gerichte en doorgedreven inspanningen van Sani Resort om ieder jaar opnieuw originele services toe te voegen aan het familie-aanbod, inspelend op nieuwe trends en klantenbehoeften.

​Vijf luxehotels, een exclusieve jachthaven, het helder turkooizen water van de Egeïsche Zee, zeven kilometer private zandstranden met zicht op de Olympusberg en omzoomd door geurige dennenbossen en een natuurreservaat, keuze uit 24 toprestaurants met een gevarieerd aanbod van traditionele Griekse keuken en sterrendiners, een ruim aanbod aan sport en animatie voor het hele gezin, een persoonlijke service om van te dromen. Het zijn enkele van de vele troeven die van Sani Resort een unieke vakantiebestemming maken. ​

 

 

De outdoor activiteiten

Een verblijf bij Sani Resort is het ideale moment om tijd te maken voor elkaar. Gasten worden met het ruime aanbod activiteiten aangemoedigd om samen te genieten van de wonderbaarlijke natuur in en om het resort. Families kunnen gaan mountainbiken door dichte dennenbossen, leren zeilen of waterskiën met professionele instructeurs of uitvaren op zee met een zeiljacht. Het nieuwe avonturenpark van Sani Resort biedt geweldige kicks met ziplines en bruggen tussen de platforms in de toppen van de bomen. Families beleven plezier aan de verwarmde zwembaden, kinderzwembaden en het familieplonsbad bij de Egeïsche Zee. Waar je ook bent in Sani Resort, plots kan Sani’s rondrijdende pop-up ijskar opduiken en gasten van alle leeftijden een geluksmomentje bezorgen met een gratis ijsje.

 

 

Het Rafa Nadal Tennis Centre in Sani Resort

Voor de hele familie en alle leeftijden biedt Sani Resort sedert zomer 2019 het eerste Rafa Nadal Tennis Centre van Griekenland, in samenwerking met tennislegende Rafael Nadal. Gasten kunnen ongeacht hun spelniveau tennissen als een professional op een van de acht gloednieuwe gravelbanen. Ze worden begeleid en gemotiveerd door deskundige coaches die hun opleiding kregen in de Rafa Nadal Academy in Mallorca, met een trainingsschema op maat, ontwikkeld en opgesteld door Rafael Nadal en zijn technische staff.

De Chelsea FC Foundation Football Coaching

In Sani Resort kunnen kinderen van 4 tot 16 jaar deelnemen aan de Chelsea FC Foundation Football Coaching. Ze krijgen skills aangeleerd onder leiding van de Engelse topclub, één van de meest beroemde voetbalclubs ter wereld, en worden geïnspireerd tijdens unieke coaching sessies. De academy biedt een uitstekend ontwikkelingsprogramma, een door de UEFA goedgekeurd voetbalveld en een ultramodern clubhuis.

De activiteiten voor de kinderen

In Sani Resort is zoveel te beleven voor de kinderen, zoals allerhande eco-activiteiten of Lego Robotics lessen. Je kan je baby of peuter zwemlessen laten volgen. Wanneer je met de kinderen op het strand bent, kan je even onoplettend zijn dankzij een half uur Babewatch, gratis kinderopvang op het strand. Ouders kunnen ook genieten van tijd voor elkaar, dankzij de professionele Sani Crèche (geaccrediteerd door Worldwide Kids) voor baby’s en kinderen vanaf 4 maanden tot 4 jaar en miniclubs met aangepaste activiteiten per leeftijd voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Kinderen van 13 tot 17 jaar maken nieuwe vrienden in de teenagers club en het cool ingerichte teen house ‘Ozone’. Uitgebreide info is hier te vinden.

Kindermenu’s speciaal ontworpen door wereldwijde voedingsdeskundige Annabel Karmel

Sani Resort biedt kinderen de kans om verse bereide gerechten uit de hele wereld te proeven, precies zoals hun ouders, in alle restaurants van het resort. In 2019 lanceert Sani Resort een gloednieuw baby- en kindermenu met hoge voedingswaarde van Annabel Karmel de beroemde Britse auteur van kinderkookboeken en wereldwijde expert op het gebied van baby- en kindervoeding. Kleurrijke quesadilla’s, een reuzensalade met couscous, knapperig gebakken kabeljauw, lekkere mediterrane minigerechtjes. Met een keuze smakelijke, verse en evenwichtige maaltijden – inclusief vegetarische en veganistische opties – veranderen zelfs de meest kieskeurige etertjes in jonge culinaire ontdekkers!

De babyfluisteraar

Nog nieuw voor 2019 is dat een babyfluisteraar gepersonaliseerde tips geeft aan jonge families die voor het eerst met de baby reizen. Dit baby- en peuteradviesprogramma op maat is een samenwerking met de bekende Engelse babyfluisteraar Carole Mae Consulting. De service wordt gratis aangeboden aan gasten van de Sani Suite Collection (alle suites in de vijf hotels van Sani Resort). Met gepersonaliseerde tips neemt de babyfluisteraar van Sani Resort elke mogelijkheid tot vakantiestress weg. De slaap en het gedrag van jonge kinderen worden sneller aangepast aan de vakantieomgeving, zodat het gezin optimaal kan genieten van de vakantie in Sani Resort.

Dit zijn de leukste hotspots in Griekenland

Download nu handige tips over Griekenland. Alleen vandaag gratis te downloaden!

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.