Vlieg met Emirates naar Dubai en ervaar de Burj Khalifa

Emirates, ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij, trakteert reizigers deze zomer op speciale tarieven naar Dubai. Inclusief een gratis ticket voor het observatiedek At The Top – Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld. De aanbieding geldt voor alle reizigers die een Emirates ticket boeken naar Dubai vanaf vandaag tot en met 23 juni 2019, voor reisperiode 15 juni – 30 september 2019. Zomervakantie nog niet geboekt? Plan een vakantie naar het dynamische Dubai en ontdek het meest iconische gebouw van de stad.

Speciale tarieven

Economy Class passagiers kunnen tijdens de aanbiedingsperiode al vanaf € 399 naar Dubai vliegen. Voor Business Class reizigers geldt het aanbod vanaf € 1999. Na aankoop van de tickets, zal Emirates binnen 96 uur een toegangscode toesturen via email. Reizigers kunnen deze uitprinten en meenemen naar de Burj Khalifa om hun ticket voor At the Top te krijgen, tussen 08:30 en 14:30 en van 19:00 tot 23:00.

 

 

Exclusieve aanbiedingen

Om de ervaring van Dubai extra bijzonder te maken kunnen Emirates passagiers ook tot 31 augustus genieten van exclusieve aanbiedingen op meer dan 500 locaties bij het tonen van de boarding pass. Zo zijn er meer dan 400 fine dining restaurants waar tot wel 50% korting wordt gegeven, luxe wellness behandelingen in bijna 50 spa’s en kan de Emirates Pass ook gebruikt worden voor waterparken en verschillende activiteiten zoals indoorskiën en helikoptertours. Daarnaast staat Dubai al bekend als shopping walhalla, maar met kortingen oplopend tot 30% bij internationale winkelketens wordt een bezoek aan een van de winkelcentra extra uitnodigend.

 

 

Ontdek dynamisch Dubai

Reizigers in Dubai kunnen genieten van prachtige stranden, de beste restaurants, exclusieve winkelcentra en onvergetelijke woestijnavonturen. De dynamische stad heeft voor ieder wat wils. In een stad bekend om zijn ontelbare wolkenkrabbers, is de Burj Khalifa natuurlijk een must see. Geniet van sensationeel uitzicht over de stad en ervaar Dubai vanuit een ander perspectief.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.