“Sit back and relax” met Emirates’ entertainmentsysteem

Het bekroonde in-flight ­entertainment systeem, ice, van Emirates zorgt ervoor dat passagiers aan boord zich geen moment hoeven te vervelen. Het systeem biedt meer dan 4.000 kanalen met de nieuwste films, tv-programma’s, muziek, games en on-demand programmering in meerdere talen.

Daarnaast hoef je ook niet bang te zijn de wedstrijd van je favoriete voetbalclub te missen met live TV aangeboden op ice. Zwijmel weg bij een klassieke romance, laat je volledig meeslepen door de nieuwste spannende series of maak een afspeellijst van jouw favoriete muziek. Met het uitgebreide entertainmentpakket aan boord van de Emirates vluchten, vliegt je reis zo voorbij.

 

 

Uitgebreid aanbod aan boord

Het blijvend groeiende aanbod van Emirates bevat de nieuwste films en series; zo is het bijvoorbeeld mogelijk om tijdens een lange vlucht een Avengers-marathon te houden aan boord, de eerste stappen van Bumblebee op aarde te volgen of de vriendschap tussen de hoofdpersonages in Green Book te zien groeien. De bekroonde serie Planet Earth II met David Attenborough en het hilarische laatste seizoen van Modern Family zijn ook te zien op ice. En voor wie liever een film in eigen taal ziet, is er ook een selectie Nederlandstalige films aan boord.

Ook voor jonge reizigers is er genoeg te zien; zo kunnen kinderen genieten van Disney-films als Bambi, Cars, en Finding Nemo. Maar ook nieuwere films, zoals de recent uitgekomen Christopher Robin dat het verhaal van Winnie de Poeh verteld, is te bekijken op Emirates vluchten.

 

 

Live TV op 12.000 meter hoogte

Het aanbod is zo actueel dat sportwedstrijden zelfs live vanuit de lucht bekeken kunnen worden. Zo hebben afgelopen zomer passagiers op maar liefst 175 Emirates vluchten meegejuicht tijdens het WK voetbal en werden ook de finales van UEFA Europa en Champions League live uitgezonden. Dit jaar worden er nog 50 Emirates vliegtuigen voorzien van live TV, zodat niemand aan boord een wedstrijd hoeft te missen.

Online cursussen in de lucht

Voor mensen die zichzelf liever iets bijleren tijdens de vlucht is het mogelijk via ice op LinkedIn lessen te volgen in verschillende gebieden aangeboden door experts. Zo kun je een fotografie cursus volgen of leer je hoe je productiviteit op de werkvloer kan verhogen. Deze lessen variëren van korte 20 minuten durende lessen tot langere lessen van wel 2 uur.

Geniet van hoogstaande kwaliteit

Ongeacht in welke klasse wordt gereisd, bij Emirates geniet iedere reiziger van HD-schermen en koptelefoons die het cabinegeluid minimaliseren First- en Business Class passagiers kunnen zelfs van een noise-cancelling Bowers & Wilkens koptelefoon gebruik maken om de beleving van de HD-schermen te maximaliseren.

Economy Class reizigers bekijken films op de grootste in-seat screens in de luchtvaartindustrie van maar liefst 13.3-inch, voor Business Class zijn dit schermen van 23-inch en First Class heeft schermen van zelfs 32-inch. En voor wie liever samen wil kijken, worden ook aan boord van een selectie A380’s belangrijke sportwedstrijden uitgezonden op een 55-inch scherm in de Onboard Lounge voor First- en Business passagiers.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.