Met deze trendy koffiebeker wil je gezien worden op reis

Ben je vaak onderweg en heb je dan zin in een koffie-to-go? Neem dan de prachtige Etna mee, want deze 500 ml drinkbeker van Kambukka houdt je koffie een hele werkdag heet. Je favoriete thee natuurlijk ook. Anderzijds houdt de drinkbeker, dankzij de uitstekende isolatie, dranken ook ijskoud. Heerlijk verfrissend bij een picknick op een zomerse dag.

Het design van de Kambukka Etna is erg fraai en vooral heel functioneel. Neem bijvoorbeeld de handige 3-in-1-dop. Deze zet je eenvoudig op 1: even drukken om snel een slok te nemen, op 2: volledig openen om de fles te gebruiken als mok of op 3: geheel afsluiten. De Etna-collectie is verkrijgbaar in veel kleuren, waaronder de trendy graphics Paradise Flower en Trumpet Flower.

 

 

Maak het leven gemakkelijk

De Etna is 100% lekvrij en uitgerust met de nodige innovaties die het leven gemakkelijk maken. Naast de slimme dop is de fles ook uitgerust met Snapclean®-technologie waarmee het drinkmechanisme in één klik uit de deksel wordt verwijderd om het te reinigen. Dat kan gewoon in de vaatwasser. Bovendien zijn alle deksels van Kambukka uitwisselbaar.

 

 

Informatie

De Kambukka Etna 500 ml geïsoleerde koffiebeker is verkrijgbaar via webshops, sportwinkels en de betere speciaalzaken zoals de Bijenkorf. Consumentenadviesprijs Paradise Flower en Trumpet Flower € 34,90. In de kleuren Blackberry, Midnight, Forest Shade en Silver € 32,90.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.