Tweede groep Travel Academy Travel Counsellors van start

Afgelopen maand is de tweede groep Travel Counsellors gestart aan de Travel Academy. Maar liefst vijf nieuwe starters zijn begonnen aan de introductietraining op het hoofdkantoor in Den Haag. Angelique, Marieke, Ruth, Birgit en Charissa mogen na deze training van twee weken hun eerste boekingen gaan maken, waarna zij nog 30 weken diverse trainingen zullen volgen en intensief begeleid worden.

Naast de vijf Travel Academy Travel Counsellors startten afgelopen maand ook twee ervaren reisadviseurs. Ingrid en Eva gaan met een rugzak vol kennis en een flinke dosis enthousiasme aan de slag!

 

 

Managing Director Travel Counsellors Fred van Eijk is nauw betrokken bij de Travel Academy en geeft zelf een groot gedeelte van de training: “Het is geweldig om met zulke professionele, fanatieke reisfanaten te werken, het ondernemerschap spat er vanaf! Na het succes van de eerste Academy Travel Counsellors is het overweldigend om nu weer met zo’n grote groep van start te gaan. Mijn verwachtingen zijn hoog en ik wens deze toppers veel succes!“

 

 

Travel Academy Travel Counsellor Birgit Kraijenoord: “Mijn eerste week van de Travel Academy zit erop. En wat was het een fantastische week. Ik heb echt enorm veel geleerd en alles was tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Vooral de mensen en de enorme passie en het enthousiasme waarmee zij hun kennis hebben gedeeld, hebben op mij diepe indruk gemaakt. Niks is teveel. Na 1 week ben ik al enorm trots dat ik mag gaan ondernemen met deze fantastische organisatie als basis. Een uitgelezen kans om als ondernemer met veel reiservaring en een passie voor reizen, een reisonderneming te kunnen starten.”

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.