Volg met Emirates live de finales van UEFA Europa en Champions League op 12.000 meter hoogte

Emirates vluchten met live TV zullen de UEFA Europe League finale op 29 mei en de finale van de UEFA Champions League op 1 juni live uitzenden op het speciale in-flight sportkanaal, Sport 24. Met twee volledig Engelse finales heeft de luchtvaartmaatschappij speciale regelingen getroffen om ervoor te zorgen dat alle 23 Emirates-vluchten die van en naar Engeland vliegen tijdens de wedstrijdtijden zijn uitgerust met Live TV. Dit omvat vluchten van en naar Londen Heathrow, Londen Gatwick, Londen Stansted, Manchester, Newcastle en Birmingham.

Stadion in de lucht

Emirates heeft momenteel 175 vliegtuigen uitgerust met Live TV inclusief alle Boeing 777 toestellen en een selectie Airbus 380’s. Naar schatting zouden 70.000 Emirates passagiers halverwege de vlucht naar de finale kunnen kijken, waardoor Emirates’ “Stadion in de lucht” vergelijkbaar is in capaciteit met het Olympisch Stadion in Baku, waar de Europa League finale wordt gespeeld en het Wanda Metropolitano Stadion in Madrid, waar de Champions League finale wordt gespeeld.

 

 

Ervaar een Emirates Skybox

De wedstrijd bekijken op 12.000 meter hoogte betekent dat je in een daadwerkelijke skybox zit. Emirates passagiers in Economy Class kunnen de wedstrijd bekijken op ’s werelds grootste in-seat screens van 13.3 inch, Emirates Business Class schermen van 23 inch of de 32-inch First Class schermen, welke de grootste zijn voor deze comfortklasse.

Emirates screent de wedstrijden ook live op het 55-inch scherm in de iconische lounge aan boord van een selectie A380’s. Passagiers die in First en Business reizen, kunnen zich bij andere voetballiefhebbers aansluiten op de meest populaire sociale hub op 12.000 meter hoogte en samen hun favoriete teams aanmoedigen.

 

 

Blijf op de hoogte

Ook op Emirates vluchten die geen Live TV hebben, kunnen klanten op de hoogte blijven door in te loggen op de gratis Wi-Fi voor score-updates. Wi-Fi-connectiviteit is beschikbaar op alle Emirates vluchten. Passagiers in iedere comfortklasse ontvangen 20MB gratis Wi-Fi of onbeperkt gebruik van verschillende apps om berichten te versturen gedurende 2 uur, zodat er contact gehouden kan worden met vrienden, familie of collega’s. Emirates Skywards members genieten van speciale voordelen afhankelijk van hun lidmaatschapsniveau en reisklasse, inclusief gratis Wi-Fi wanneer ze reizen in First Class of Business Class.

Sportfans die de komende maand op reis zijn, kunnen uitkijken naar meer live evenementen op Sport 24 – zoals de NBA Finales, de French Open en de FIFA Women’s World Cup Finale – tijdens hun vluchten met Emirates.

Entertainmentsysteem ice

Naast Live TV, bied Emirates’ bekroonde entertainmentsysteem aan boord, ice, meer dan 4.000 kanalen met on-demand entertainment voor reizigers, waaronder de nieuwste blockbuster films en tv-shows. Voor sportfans is er ook een brede selectie aan on-demand sport programmering en documentaires.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.