Dit is het nieuwe seizoen van Tims ^ tent met sterren

Hoe leer je mensen beter kennen dan een dagje met ze door te brengen in en rondom je bungalow? In Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren ontvangt Tim den Besten zes bijzondere gasten die hij om verschillende redenen bewondert. In dit vierde seizoen ontmoet Tim voor één keer niet de sterren van de toekomst maar de sterren van nu: Eva Jinek, Maxim Hartman, Sylvana Simons, Roxeanne Hazes, Rob Jetten en Pepijn Lanen.

Tim krijgt in zijn knusse bungalow een heel andere Eva te zien dan de presentatrice die we uit Jinek kennen. In het subtropisch zwembad praat hij met Maxim Hartman over zijn hang naar financiële onafhankelijkheid en waar dat vandaan komt. Roxeanne Hazes vertelt dat ze denkt dat haar vader in de hemel nu misschien wel een fitgirl is. Sylvana Simons legt tijdens een bijzondere vaartocht uit waarom het zo belangrijk is om van jezelf te houden. Ook komt er antwoord op de vraag wat Pepijn Lanen zoekt en vindt bij de kinderboerderij en hoe zich dat verhoudt tot zijn wereldbeeld. Rob Jetten kijkt met Tim terug op zijn coming out en vertelt waarom hij het zo belangrijk vindt daarover te vertellen.

 

 

Afleveringen

  • 30-6 Eva Jinek
  • 7-7 Pepijn Lanen
  • 14-7 Roxeanne Hazes
  • 21-7 Sylvana Simons
  • 28-7 Maxim Hartman
  • 4-8 Rob Jetten

 

 

Uitzending: vanaf zondag 30 juni om 22.45 uur bij NPO 3 en op YouTube.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.