Dit 5 sterren Dhabab Resort in Oman opent in 2020

Het ultraluxe vijfsterren Dhabab Resort in Oman opent haar deuren in 2020. Gelegen op perfecte afstand van alle toeristische bezienswaardigheden en met alle faciliteiten die gewenst zijn, is dit resort de perfecte uitvalsbasis voor toeristen in Oman.

Het vijf-sterren Dhabab Resort in Oman is op dit moment voor 60% klaar. Dit resort wordt gebouwd in Qurayat, ten zuidoosten van de hoofdstad Muscat. Het Resort zal klaar zijn in het eerste kwartaal van 2020. Dit project is het eerste project in Oman wat privé gefinancierd is.

 

 

Het resort

Het Dhabab Resort is erg ruim van opzet. Het bestaat uit 92 kamers, waarvan er 24 zeezicht hebben. Ook zijn er nog vijf suites en drie ultraluxe suites. Verder heeft het resort twee zwembaden, een spa, een speeltuin en meerdere multifunctionele zalen. Deze zalen kunnen gebruikt worden voor vergaderingen en events en hebben een capaciteit van 120 gasten per zaal.

Het management van dit nieuwe resort wordt uitgevoerd door de Melía groep. Zij zijn een internationale management groep en tevens één van de grootste hotel management groepen in Europa, en de op drie na grootste in de wereld.

 

 

Perfecte ligging

Het ontwerp van het Dhabab Resort draagt bij aan de prachtige omgeving van de kustlijn tussen Qurayat en Sur. Het resort, wat op anderhalf uur rijden van Muscat ligt, is een geliefde plek bij zowel nationale als internationale toeristen die willen genieten van de pittoreske kust van Zuid-Muscat.

Het resort heeft een fantastische ligging met vele toeristische attracties dichtbij. Zo kunnen gasten van het resort snel en gemakkelijk naar verschillende wadi’s en ook het Ras al Haad schilpadden reservaat ligt op maar anderhalf uur rijden van het Dhabab Resort. Alle hoogtepunten kunnen dus bezocht worden vanuit dit perfect gelegen resort.

Toerisme in Oman

Op dit moment groeit het toerisme in Oman hard en vooral ook het nationale toerisme. Het is dan ook de verwachting dat dit resort hier ook aan zal bijdragen. Het nationale toerisme is van groot belang voor het Sultanaat doordat deze sector namelijk goed is voor 70% van de inkomsten uit toerisme.

Het resort, wat gefinancierd is door private partners, onderstreept het belang van de toeristische sector als onderdeel van de overheidsstrategie van Oman tot 2040. Dit beleid zal Oman positioneren als een strategische toeristische bestemming door haar unieke landschappen, met in het bijzonder de zee, de bergen en de woestijnen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.