Verras je vader eens met een verrekijker

Met Vaderdag voor de deur slaat de cadeaustress toe. Wil je dit jaar eens iets anders geven dan de standaard sportsokken of een bierpakket? Iets wat hij zeker niet ziet aankomen, wat hem stimuleert er vaker op uit te gaan en waar hij z’n leven lang plezier van heeft? Dan is een verrekijker het ultieme cadeau.

Tegenwoordig zijn goede verrekijkers licht, handzaam en is de kijkbeleving niet te vergelijken met vroeger. Een verrekijker komt op veel momenten van pas; in de bossen om vogels te spotten, in het theater of bij het concert, aan zee om de boten te zien tegen de horizon, op vakantie en zelfs ’s nachts om vallende sterren te spotten.

 

 

Met een kijker van Swarovski Optik, de Rolls Royce onder de kijkers, zit je altijd goed. Voor de natuurenthousiast en actieve reisliefhebber is de CL Companion een goede keuze. De kijker heeft een kristalhelder beeld, een prachtige kleurweergave en is compact. Wil je echt uitpakken, kies dan voor de CL Companion Nomad. Deze is met leer bekleed en komt in een stijlvolle houten kist, inclusief leren draagtas en riem.

 

 

Kijk voor alle informatie op de website van Swarovski Optik.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.