Dit is de winnaar van Turkish Airlines EuroLeague Final Four

Afgelopen weekend vond de Turkish Airlines Euroleague Final Four plaats, het topniveau basketbaltoernooi waar de vier beste Europese teams, Fenerbahce Beko Istanbul, Anadolu Efes Istanbul, CSKA Moscow en Real Madrid, voor de kampioenstitel hebben gestreden. CSKA Moscow won de felbegeerde kampioenstitel op zondag 19 mei in de Final Four. Twee van Europa’s leidende basketbalteams Anadolu Efes Istanbul en CSKA Moscow streden in Europa’s basketbalcompetitie op het hoogste niveau.

Tijdens de openingswedstrijden van de Final Four op vrijdagavond speelde Fenerbahce Beko Istanbul tegen Anadolu Efes Istanbul. Hierna speelde Real Madrid tegen CSKA Moskou. De verliezende teams, Fenerbahce Beko Istanbul en Real Madrid stonden daarna tegenover elkaar, waarbij Real Madrid de derde plaats won.

 

 

CSKA Moskou won de wedstrijd met de volgende resultaten:

  • First period; Anadolu Efes Istanbul 20 – 29 CSKA Moscow
  • Second Period; Anadolu Efes Istanbul 42 – 44 CSKA Moscow
  • Third Period; Anadolu Efes Istanbul 62 – 68 CSKA Moscow
  • Fourth Period; Anadolu Efes Istanbul 83 – 91 CSKA Moscow

 

 

Enjoy the flight

Voor het eerst in een basketbalcompetitie werd tijdens de finale de totale springtijd van de spelers gemeten met behulp van HEED-sensoren, waarbij de bewegingen van elke speler werden bijgehouden om gegevens te verstrekken over de schietende, dunking, springende, terugkaatsende en blokkerende bewegingen. Kyle Hines van CSKA Moscow kwam uit als winnaar van de “Enjoy The Flight” -wedstrijd met zijn indrukwekkende 18 seconden en 45 splitseconden in de lucht tijdens de laatste match van het kampioensteam. Hines kreeg 184.500 Miles & Smiles Travel-miles van de FFP Turkish Airlines. Daarnaast ontving de EuroLeague MVP, Will Clyburn van CSKA Moscow 1.000.000 Miles & Smiles Travel-miles van de Senior Vice President van Turkish Airlines, Corporate Communications, Seda Kalyoncu.

Trotse titelsponsor

Sinds 2010 is Turkish Airlines de officiële titelsponsor van Turkish Airlines EuroLeague en het Final Four-toernooi. M. İlker Aycı, bestuursvoorzitter van Turkish Airlines en het uitvoerend comité, zei: “Een aantal van de beste basketbalspelers ter wereld hebben meegedaan aan Turkish Airlines EuroLeague Final Four. Ik wil de winnaars van de titel feliciteren, maar ook alle andere teams die deelnamen aan dit seizoen. Wij bij Turkish Airlines zijn er trots op de hoofdsponsor van EuroLeague te zijn, die bijdraagt aan de groei en promotie van deze fantastische sport over de hele wereld. We kijken uit naar het volgende seizoen van wereldklasse basketbal en naar de 2020-editie van de EuroLeague Final Four van Turkish Airlines.”

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.