Dit is een bijzondere overnachting in het exclusief nagebouwde hoofdkwartier van Men in Black

Ter ere van de première van de langverwachte vierde film van Men in Black, biedt Booking.com fans in het hele Melkwegstelsel de kans een verblijf te boeken in het exclusief nagebouwde hoofdkantoor in Londen.

Net voor de première van Men in Black™: International, die vanaf 20 juni te zien is in de Nederlandse bioscopen, is Booking.com een samenwerking aangegaan met Sony Pictures om een uniek verblijf op te zetten. In het nagemaakte hoofdkwartier in Londen kunnen gasten die dit exclusieve verblijf hebben weten te boeken in de voetsporen treden van de twee nieuwe beschermers van ons sterrenstelsel: Agent H en Agent M. De gelukkige bezoekers kunnen zichzelf (en het universum) heldhaftig voorbereiden, uitrusten en beschermen tegen alle buitenaardse chaos die ‘s nachts tijdens hun verblijf in de straten van Londen kan plaatsvinden, zo lang ze maar niet vergeten hun neuralyzer mee te nemen.

 

 

Dit unieke verblijf is exclusief beschikbaar op Booking.com voor maximaal twee gasten per nacht. De gelukkigen die erin slagen een verblijf te boeken worden ondergedompeld in een complete Men in Black-ervaring. Alles in deze accommodatie – van de incheckbalie voor ‘agents’ en de centrale hal van het Men in Black hoofdkwartier (inclusief een reproductie van het alziend oog dat prominent aanwezig is in de film), tot de slaapkamer van de undercoveragents – is geïnspireerd op de futuristische wereld van Men in Black. Maar dat is nog niet alles. Gasten mogen ook een aantal geselecteerde originele decorstukken bewonderen die de agenten in de film gebruikten tijdens hun interacties met de aliens.

 

 

Wat gasten kunnen verwachten:

  • Zoals je van het Men in Black-hoofdkantoor gewend bent, is de ingang vanaf de straat amper te herkennen
  • Zodra gasten het deftige, traditionele gebouw herkend hebben als het hoofdkantoor, betreden ze een industriële ruimte met slechts een subtiele identificator in het midden
  • Na bevestiging dat ze de nieuwste Men in Black-agents zijn, worden ze uitgerust in het Men in Black-uniform: een zwart pak en zonnebril. Vervolgens schuift de doorgang open om een van de vele interstellaire ervaringen te onthullen
  • Na de doorgang komen gasten in een strak witte incheckruimte met spiegels waar ze hun eerste inwijding krijgen als agents en meer horen over het verblijf
  • Vervolgens kunnen ze eindelijk het indrukwekkende Men in Black hoofdkwartier betreden waar hun eerste ervaring als agent veel onverwachte wendingen neemt

Pepijn Rijvers, Senior Vice President Accommodation bij Booking.com, zegt: “We weten dat reizigers bij het plannen van hun vakantie geïnspireerd worden door wat ze zien in films. Daarom vinden we het erg spannend om samen te werken met Sony Pictures – een ander bedrijf dat geweldige ervaringen levert aan mensen over de hele wereld – om het Men in Black hoofdkantoor deze zomer in Londen na te bouwen. We verbinden reizigers al decennialang met het meest uiteenlopende aanbod van ongelooflijke verblijfplaatsen en tot nu toe hebben meer dan 750 miljoen van onze gasten ingecheckt bij geweldige, alternatieve accommodaties. Het hoofdkantoor van Men in Black is er net zo een en zal deze zomer ongetwijfeld een van de meest buitengewone overnachtingsmogelijkheden zijn.”

Andre Seddoh, Vice President International Marketing Partnerships van Sony Pictures, zegt: “We proberen altijd innovatief te zijn en wereldwijd mensen te vermaken dus we vinden het heel leuk om met Booking.com samen te werken. Hierdoor kunnen we de unieke kans bieden om in een reproductie van het Men in Black hoofdkantoor in Londen te verblijven en het verborgen universum van Men in Black™: International van het grote doek naar de echte wereld te transporteren.”

Boek je verblijf in het Men in Black hoofdkwartier:

Als jij deze kans wil pakken moet je snel zijn, want er zijn maar twee nachten beschikbaar om te boeken. Een overnachting op 30 mei in het hoofdkantoor van Men in Black kun je op 21 mei vanaf 12:00 boeken. Het verblijf op 31 mei kun je boeken op 23 mei vanaf 12:00. Deze unieke ervaring kost €113 per nacht en kan alleen geboekt worden via deze link op Booking.com.

Wij hebben voor jou de leukste hotspots in Londen samengesteld in een reisgids

Download hem hier, alleen vandaag gratis te downloaden.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.