Visit Flevoland zoekt foto’s met een twist

Visit Flevoland roept alle Flevolanders op om foto’s te maken met een twist. Om deze in te zetten voor een awareness campagne. Met als doel mensen enthousiast te maken om Flevoland te komen bezoeken voor een dagje-weg en/of vakantie. De makers van de meest creatieve foto’s maken kans om mee te gaan op een foto-safari.

Awareness campagne

In Flevoland is alles anders. De campagne van Visit Flevoland die de komende periode te zien is, wordt dan ook ‘duidelijk anders’. Hiervoor zoeken zij foto’s met een twist. Ze nodigen alle Flevolanders uit om foto’s te maken waaruit duidelijk wordt: Flevoland lijkt nergens op! Deze beelden worden samen met eigen gemaakte foto’s gebruikt in de ‘awareness’ campagne. Onder andere op de website, via social media, in advertenties en in abri’s op de stations.

 

 

Daag jezelf uit

Daag jezelf en je vrienden uit en maak foto’s waaruit blijkt: Flevoland is duidelijk anders. Een ‘foto met een twist’ (vervreemdend beeld). Duidelijk gemaakt op een plek in Flevoland. Mail je foto’s vervolgens naar Visit Flevoland of deel ze met wie je maar wilt. Op je eigen kanalen met #visitflevoland, of op facebook met @visitflevoland.

 

 

Maak kans op een foto-safari

De makers van de 3 meest creatieve foto’s maken bovendien kans om samen met een boswachter na zonsopgang op ochtendsafari te gaan in Nationaal Park Nieuw Land. De boswachter laat je de mooiste plekken zien om de natuur en wie weet ook haar natuurlijke bewoners vast te leggen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.