Batavia Stad Fashion Outlet opent ‘Taste of Giethoorn’

Batavia Stad Fashion Outlet brengt in samenwerking met waterstreekdorp Giethoorn de regio’s Flevoland en Overijssel onder de aandacht bij internationale bezoekers. Door de opening van de unieke store ‘Taste of Giethoorn’ op vrijdag 23 november, krijgen internationale gasten een voorproefje met onder andere regionale delicatessen uit Giethoorn. De shopervaring van de bezoekers wordt met de komst van de Taste of Giethoorn een smakelijke beleving.

De samenwerking heeft als doel om elkaar te versterken en voor de internationale gasten een sterk aanbod te creëren. Zo wordt er een mix aangeboden van shoppen tot sightseeing in Giethoorn inclusief vervoer waardoor bezoekers gemotiveerd worden hun bezoek aan de regio te verlengen. Vanaf het voorjaar 2019 verbindt een shuttlebus de regio’s, waardoor deze nog sneller en gemakkelijker zijn te bereiken.

 

 

Kerst experience: verwarmde boottocht

Tijdens de kerstperiode (22 t/m 30 december) verrast het shopping centre haar bezoekers met een speciale aanbieding. Bezoekers die zich via de website registreren worden met de Shopping Shuttle vanaf Batavia Stad Fashion Outlet naar Giethoorn gebracht. Bij aankoop van een ticket ontvangen zij tevens een VIP Day Pass met 10% extra korting. In Giethoorn kan vervolgens door een verwarmde boottocht met warme chocolademelk een echte kerst experience worden beleefd.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.