Het ultieme all-in luxeresort op het eiland Kos

Ikos Resorts, het meermaals bekroonde merk van all-inclusive luxeresorts, heeft op 15 mei 2019 officieel Ikos Aria geopend op het eiland Kos. Met deze lancering voegt Ikos Resorts een vierde resort toe aan haar collectie awardwinnende* resorts én tilt het tegelijkertijd het begrip van luxe all-in vakanties op het Griekse eiland Kos naar een hoger niveau.

Luxe op zijn best

Het vijfsterrenresort Ikos Aria is met zijn elegant ingerichte kamers en eigentijds interieur dé plek voor een luxueuze droomvakantie. Ikos Aria ligt op de zuidwestkust van Kos, aan een van de mooiste plekjes van het eiland met een idyllisch strand en een indrukwekkend uitzicht op de Egeïsche Zee. Met acht toprestaurants, zeven bars en maar liefst 850m privéstrand voorbehouden voor de gasten, ontbreekt het de gasten aan niets.

De gerenommeerde Infinite Lifestyle formule van Ikos Resorts zorgt ervoor dat alles naar wens is, met menu’s samengesteld door Michelin sterrenchefs, keuze uit 300 klassewijnen, indrukwekkende privé-zwembaden tot 40 m², bediening op het strand, gratis miniclubs en een ruim aanbod aan activiteiten van tennis over paddleboarden tot pilates en yoga.

Lokale ontdekking is inbegrepen in het all-inclusive verblijf. Met de innovatieve ‘Dine-Out’ optie kunnen gasten van Ikos Aria uit eten gaan in een selectie lokale restaurants in Kos, zonder meerprijs. Ook kunnen ze er in alle vrijheid op uit trekken met de gratis aangeboden MINI-wagen voor één dag, waarbij de Ikos app hen de leukste plekjes laat bezoeken.

 

 

Een droomvakantie in Ikos Aria

Ikos Aria biedt een schitterende ligging op een uitgestrekt domein van 19 ha, direct aan het strand, met verbluffend uitzicht op de Egeïsche Zee. Het hotel is makkelijk bereikbaar op 20 minuten van de luchthaven van Kos en 45 minuten van de stad Kos. Historische plekken om te bezoeken liggen niet ver weg, want een oude basiliek bevindt zich al midden op het strand van Ikos Aria.

Het luxe all-inclusive resort biedt 374 moderne en stijlvolle kamers en suites met één of twee slaapkamers voor koppels en gezinnen. Ze bieden gasten de luxe van veel ruimte met privébalkons, privétuinen en privézwembaden tot een indrukwekkende 40 vierkante meter, alles met panoramisch uitzicht over de Egeïsche Zee. Een 850 m gouden zandstrand met luxueuze ligstoelen, deels adults-only, is gereserveerd voor de hotelgasten.

Ikos Aria biedt keuze uit acht restaurants, naast het ‘Dine Out’ programma, alle onbeperkt inbegrepen in all-inclusive. Naast het mediterrane buffetrestaurant, zijn er zeven à la carte themarestaurants met menu’s samengesteld door Michelin sterrenchefs, waaronder een restaurant dat specialiteiten uit de lokale keuken van Kos biedt. De maaltijden worden begeleid door een uitgebreide en volledig inbegrepen keuze van 300 lokale en internationale wijnen, geselecteerd door de Ikos Sommelier.

De all-in bediening is top, met 24/24 roomservice en een gratis minibar die dagelijks wordt bijgevuld. Zeven bars in de weelderige tuinen en rond de zwembaden van het resort serveren naar wens cocktails van bekroonde Ikos mixologen en internationale en lokale merkdranken. Obers brengen snacks en drankjes tot op het strand. Ouders mogen even onoplettend zijn, want er is 30 minuten gratis opvang op het strand voor kinderen boven de 4 jaar.

 

 

Ontspanning op maat voor koppels en gezinnen

De spa van Ikos Aria is state-of-the-art, met tal van privébehandelingskamers inclusief een tweepersoonssuite, een verwarmd zwembad met jacuzzi, een thermische suite met stoombad en sauna, een kapsalon en een beautycorner met nagelsalon en Anne Semonin producten. De fitnessstudio is uitgerust met de allerbeste apparatuur en moderne cardiofitnessvoorzieningen.

Voor wie houdt van actie, is er keuze uit een ruim aanbod inbegrepen faciliteiten, zoals verlichte tennisbanen, aerobics-lessen, basketbal, strandbadminton, volleybal, kanoën, waterfietsen, paddle boarding, mountainbiken, pilates, yoga, tafeltennis en nog veel meer.

Kinderen en tieners tussen de 4 en 17 jaar maken plezier in aangepaste clubs per leeftijd, met activiteiten in hun interessesferen, zoals allerhande sporten en watersporten, knutsel- en kookateliers. Alle kinderclubs beantwoorden aan de strenge Britse OFSTED-normen. De Hero Creche biedt professionele kinderopvang voor de jongste kinderen tot 4 jaar (mits een extra kost). Alles is voorzien om ouders licht en zonder zorgen te laten reizen, zoals babyfoon, babybad, kindermenu’s, kleine tafels en stoeltjes en nog veel meer.

Dit zijn de leukste hotspots in Griekenland

Download nu handige tips over Griekenland. Alleen vandaag gratis te downloaden!

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.