Kos is nieuw ‘adults-only’ strandhotel rijker

Thomas Cook en Neckermann Reizen kondigen de opening van een nieuw hotel aan binnen haar populaire ‘adults-only’ Sunprime hotelketen. Op een rustige locatie, vlakbij het strand van het Griekse eiland Kos.

Vanaf juni open

Sunprime Pearl Beach zal in juni haar deuren openen in Marmari, op wandelafstand van Casa Cook, het succesvolle boetiekhotel dat vorig jaar geopend werd en eveneens deel uitmaakt van het Thomas Cook en Neckermann Reizen hotelportfolio.

 

Lees ook dit artikel: 5 tips voor wie naar Kos gaat

 

Alle 96 kamers, waarvan er vele zijn uitgerust met een privé zwembad of gedeelde ‘swim up pools’ hebben een elegant design en bevinden zich in een rustgevende omgeving, in de schaduw van olijf- en palmbomen.

Het ‘up market hotel’ biedt zowel all-inclusive als andere verblijfsformules aan. Het ontwerp is van de hand van architect Vana Pernari, die eerder het bekroonde Casa Cook Rhodos tekende, een hotel dat zich eveneens exclusief op volwassenen richt.

De nieuwste Sunprime telg, in de collectie van 17 hotels beschikt over state-of-the-art fitnessfaciliteiten en een uitgebreid activiteitenprogramma. De aanwezige spa-faciliteiten bieden een breed aanbod van Sunprime schoonheidsbehandelingen en verwentherapieën die garant staan voor een optimale ontspanning.

Hotelgasten die even hun privé-zwembad willen verlaten, kunnen het zandstrand bij het hotel verkennen, waar zij ook over privé-ligbedden beschikken. Het strand biedt diverse activiteiten waaronder windsurfen en heeft traditionele Griekse taveernes op slechts een steenworp afstand.

De opening van het Sunprime Pearl Beach markeert een verschuiving in de aantrekkingskracht van Kos naar welgestelde koppels en reizigers op zoek naar nieuwe manieren om te genieten van dit historische eiland in de Dodekanesos. Met archeologische schatten zoals Romeinse en Griekse ruïnes en Turkse relikwieën uit het Ottomaanse tijdperk, heeft Kos naast de kilometerslange stranden en fietsvriendelijke stad nog veel meer te bieden.

 

 

Sunprime Hotels vertegenwoordigen een van de zeven eigen hotelmerken van Thomas Cook en Neckermann Reizen. De collectie van 17 viersterren hotels aan de Middellandse Zee en daarbuiten, biedt vakanties aan voor volwassenen met uitgebreide fitnessfaciliteiten en fitnesslessen naast kwalitatieve, gezonde voeding voor een verfijnd, internationaal publiek. De hotels hebben een eenvoudig, elegant ontwerp dat de perfecte omgeving biedt om te genieten van een retraite aan het strand voor koppels en vriendengroepen.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.