Bereik Icelandair’s Buddy Hotline tot 8 juli

Wegens succes verlengd Icelandair de ‘Buddy Hotline’ voor persoonlijk reisadvies tot en met 8 juli. Met deze service ondersteunt de trans-Atlantische luchtvaartmaatschappij reizigers deze zomer tijdens het plannen van hun reis, maar ook ter plekke in IJsland met betrouwbare tips en adviezen van locals.

Van de beste visrestaurants tot hidden hotspots

Reizigers met Icelandair kunnen vanaf vandaag een persoonlijke Buddy bereiken per telefoon of online messenger. Of het nu gaat om tips voor het beste visrestaurant, de beste hidden hotspot voor een picknick of de fijnste hotspring voor een natuurlijke wellness: Icelandair Buddies weten het antwoord op alle reisvragen. De Buddies zijn medewerkers van Icelandair en helemaal op de hoogte van de laatste ins & outs op het gebied van duurzaam toerisme in IJsland.

 

 

Bijzondere ervaringen missen door verkeerde keuzes

Onderzoek van Icelandair onder internationale reizigers* toont aan dat veel reizigers het moeilijk vinden om de juiste keuzes te maken. Bijna tweederde van de Nederlandse reizigers geeft aan dat vaak niet alle gewenste activiteiten passen in de uiteindelijke reisplanning, wat ervoor zorgt dat bijna een derde van de Nederlandse vakantiegangers het idee heeft door verkeerde keuzes bijzondere ervaringen te missen.

 

 

Angst voor fake reviews

Reizigers ervaren stress, druk en worden overdonderd door de vele keuzes waarmee ze geconfronteerd worden. Bovendien vinden ze het steeds moeilijker om reviews en aanbevelingen te vertrouwen. Het onderzoek van Icelandair toont aan dat meer dan de helft van de Nederlandse reizigers tegenwoordig rekening houdt met fake reviews, en daardoor algemene reviews aanzienlijk minder vertrouwt.

Reiziger wil echte reiservaring

Onder reizigers is verder een trend merkbaar voor het beleven van ‘echte’, authentieke en lokale reiservaringen, waarbij ca. de helft van de Nederlandse reizigers aangeeft open te staan voor lokale kennis en adviezen.

De Icelandair Buddies hebben verschillende achtergronden, hobby’s en expertise die terugkomen in het advies aan passagiers. Een greep uit de tips:

  • Ben je op zoek naar avontuur? Project manager Guðlaug, is een absolute outdoor expert en kan je alles vertellen over de mooiste hike spots of typisch IJslandse natuur
  • Wil je de echte IJslandse keuken proeven? Travel consultant Auður, weet alles over de nieuwste hotspots en beste klassiekers op het gebied van eten & drinken
  • Toe aan ontspanning? Stewardess Sigríður, deelt graag haar favoriete natuurlijke hotsprings voor een revitaliserend bezoek aan IJsland
  • Wil je iets van de IJslandse cultuur opsteken? Customer service supervisor Edda leert je in haar vrije tijd graag om een typische IJslandse trui of ‘lopapeysa’ te breien

De Icelandair Buddy Hotline is voor reizigers van Icelandair bereikbaar tot en met 8 juli 2019.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.