Boek de ultieme stopover bij Icelandair deze zomer vanuit België

Icelandair biedt de Belgische vakantieganger deze zomer nog meer mogelijkheden om naar IJsland en – door middel van een gratis Icelandair Stopover – door te vliegen naar ruim 20 Noord-Amerikaanse bestemmingen. Vanaf 17 mei tot en met 17 september 2019 vliegt Icelandair 10 keer per week vanaf Brussel naar de IJslandse hoofdstad Reykjavik.

icelandair

Dagelijkse vlucht

De dagelijkse vlucht Brussel – Reykjavik met vertrek om 14.00 uur, wordt tijdens de zomermaanden uitgebreid met vluchten op dinsdag, vrijdag en zaterdag met vertrek om 17.15 uur. Andersom wordt de dagelijkse vlucht Reykjavik – Brussel met vertrek om 07.40 uur uitgebreid met vluchten op dinsdag, vrijdag en zaterdag met vertrek om 11.10 uur.

 

 

Icelandair verbindt Brussel via Reykjavik met ruim 20 bestemmingen in de Verenigde Staten en Canada, waaronder citytrip klassieker New York maar ook populaire steden zoals Seattle, San Francisco, Boston en Vancouver en de onontdekte hotspot Denver. Ook is het mogelijk om een Icelandair Stopover te maken in IJsland onderweg van en naar Noord-Amerika – zonder toeslag op de ticketprijs.

 

 

Icelandair biedt jaarronde vluchten naar IJsland en Noord-Amerika. Zo reist deze nazomer en winter al vanaf EUR 605 in Icelandair Economy Light naar San Francisco in sunny California, vanaf EUR 453 naar bruisend Seattle, vanaf EUR 412 naar Denver en de Rocky Mountains, vanaf 530 naar trendy Vancouver en vanaf EUR 373 naar het verrassende Boston: het startpunt van een kleurrijke Indian Summer roadtrip.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.