Dit is hoe Lufthansa de Europese verkiezingen promoot

Lufthansa zendt vier weken lang een speciaal signaal uit voor de start van de Europese verkiezingen, die plaatsvinden van 23 tot 26 mei. Een Airbus A320 is voorzien van de slogan “SayYesToEurope” in grote letters over de romp van het vliegtuig. Met dit initiatief promoot Lufthansa actief een hogere opkomst bij de Europese verkiezingen.

“Door in mei hun stem uit te brengen, zullen de burgers van Europa beslissen over de toekomst van de Europese gemeenschap. Meer dan ooit is het een kwestie van stelling nemen, verantwoordelijkheid nemen en het idee van een verenigd en vrij continent versterken. Als een echt Europees bedrijf met roots in verschillende landen in het hart van Europa verbinden onze luchtvaartmaatschappijen, zoals Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Eurowings, Brussels Airlines en Air Dolomiti de landen van het continent met elkaar en verbinden we Europa met de wereld. Daarom staat Europa ons zeer na aan het hart “, zegt Carsten Spohr, CEO van Lufthansa.

 

Lees ook dit artikel: Vlieg met SAS naar Tromsø

 

Met 3.000 dagelijkse vluchten tussen Europese luchthavens, stijgen en landen de vliegtuigen van Lufthansa in bijna elk land binnen Europa. Naast de speciaal ontworpen uiting op de Airbus A320 met de D-AIZG-registratie, zal het standaardontwerp voor alle Lufthansa-vliegtuigen in de toekomst worden gewijzigd: vanaf nu zal de Europese vlag naast de Duitse vlag worden geplaatst als onderdeel van de vliegtuigregistratiecode nabij de achterkant van de romp.

 

 

“SayYesToTheWorld” is onze wereldwijde merkcampagne – “SayYesToEurope” is ons initiatief om een ​​beroep te doen op alle Europeanen om JA te zeggen tegen Europa en deel te nemen aan de Europese verkiezingen – ons Europa heeft uw stem nodig”, zegt Spohr.

Het vliegtuig met het aangepaste ontwerp maakt deel uit van een groter initiatief dat ook wordt ondersteund door Lufthansa. Jarenlang heeft meer dan de helft van de in aanmerking komende kiezers in Duitsland hun stemrecht bij de verkiezingen voor het Europees Parlement niet uitgeoefend. Om deze reden hebben Lufthansa en andere bedrijven, agentschappen en publieke figuren de krachten gebundeld om mensen te motiveren om te gaan stemmen.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het persoonlijk spotten van het vliegtuig, zal het @LufthansaNews Twitter-kanaal updates posten over waar dit speciale vliegtuig de komende dagen naartoe gaat.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.