Vlieg als een koning of koningin met Emirates

Wie vliegt met Emirates voelt zich als royalty. Aan boord van deze luchtvaartmaatschappij word je namelijk altijd als een koning of koningin behandeld, ongeacht in welke klasse je vliegt. Verwen jezelf met regionaal geïnspireerde gerechten in combinatie met een exclusieve wijnselectie.

Doorzoek meer dan 4.000 kanalen op het entertainment systeem ice en geniet van comfort aan boord met de beroemde gastvrijheid van het multiculturele cabinepersoneel van de luchtvaartmaatschappij. Emirates verbindt passagiers met meer dan 150 bestemmingen in 86 landen, via een tussenstop in Dubai. Vlieg als een echte koning de wereld over met Emirates!

 

Lees ook dit artikel: Vlieg met SAS naar Tromsø

 

De koning en koningin van First Class aan boord van Emirates A380

Met elegante schuifdeuren en strakke designelementen brengen de privésuites van Emirates privacy en luxe tot een koninklijk niveau. Met de privéruimte en persoonlijke bediening creëert Emirates het gevoel voor haar First Class passagiers alsof er in een privévliegtuig gevlogen wordt. Van de stoel kan een comfortabel bed gemaakt worden die de bemanning met liefde voor je opmaakt. Nadat je uitgerust wakker bent geworden, kun je genieten van een ontspannende douche in de Shower Spa. Fris jezelf vervolgens op met de exclusieve privécollectie Bvlgari amenity kits van Emirates.

Royals hoeven niet te wachten op etenstijd, in Emirates First Class jij ook niet. Ervaar gastronomische hoogstanden boven de wolken op een zelf gekozen tijdstip. Geniet van de intense smaken van regionaal geïnspireerde gerechten die in meerdere gangen geserveerd worden. Om de smaken van de maaltijden nog meer tot hun recht te laten komen, kun je kiezen uit een zorgvuldig samengestelde wijnkaart met exclusieve keuzes die perfect aansluiten op de door jou gekozen maaltijd. Schuif na het koninklijk banket de deuren dicht, dim het licht en geniet van een film op je persoonlijke scherm.

 

 

De prinsen van Business Class aan boord van Emirates A380

Neem jouw prins of prinses mee op een luxueuze vlucht met Emirates en geniet van de royale beenruimte en comfortabele stoelen in Business Class. De stoelen transformeren naar volledig vlakke bedden met ingebouwde voorzieningen, zoals een persoonlijke minibar, verstelbare hoofdsteunen en noise cancellation headsets.

Geniet van films, tv-shows en programma’s op jouw persoonlijke 23-inch HD LCD-scherm. Het uitgebreide entertainmentsysteem aan boord, kan met de touchscreen-bediening bediend worden. Bepaal zelf welke sfeer de ruime omgeving uitstraalt door de verlichting in te stellen. Ook de ramen zijn elektrisch te bedienen, zo is alle comfort binnen handbereik. Met gratis 20 Mb wifi aan boord houd je eenvoudig jouw koninklijke familie op de hoogte of werk je last-minute nog even de troonrede bij.

De koninklijke familie van Economy Class

Economy Class is ideaal voor families die willen genieten van comfort en van elkaar. Geniet samen van de nieuwste films, muziek en games, waaronder kinderzenders. Prinsjes en prinsesjes kunnen genieten van films zoals Beauty and the Beast, Brave of Enchanted. Verder genieten passagiers in Economy Class van een maandelijks veranderend menu en kan de hele vlucht lang gratis drankjes besteld worden.

Bij Emirates wordt gezorgd voor elk aspect van de reiservaring. Zo kunnen er speciale kindvriendelijke maaltijden besteld worden en zijn er family check-in plaatsen om een vlotte reiservaring voor iedere koninklijke familie van Emirates te garanderen. Jonge reizigers kunnen aan boord genieten van eindeloos entertainment die gedurende de vlucht wordt aangeboden. Er zijn meer dan 100 kanalen in 40 talen voor kinderen te vinden op het in-flight entertainmentsysteem ice. Kinderen kunnen ook met hun dierenvriendjes van de Fly With Me Animals spelen, of kunnen tijdens de vlucht op avontuur gaan met de Lonely Planet Kids activiteitentasjes.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.