Reis de wereld rond met HEMA

Met HEMA zorg je ervoor dat je goed voorbereid bent om jouw reis zo comfortabel en makkelijk mogelijk te maken. Van trolley tot nekkussen en van bagageriem tot paspoorthoes. De koffers met vrolijke fruit- en maki printjes uit onze thema collecties helpen jou en je gezin om echt in de vakantiestemming te komen.

Bagage organizers

Je kunt het inpakken van je koffer nog makkelijker maken door het gebruik van de bagage organizers. Deze handige zakjes in allerlei formaten zijn ideaal om je kleding en accessoires in op te bergen. Zo kan je gemakkelijk alles in je koffer bij elkaar houden, wat ideaal is als je op doorreis bent of beperkte kastruimte hebt.

 

 

De basis

Naast onze nieuwe thema collectie kan je bij HEMA ook terecht voor een uitgebreid regulier reisassortiment, want de reisbasics kunnen natuurlijk niet ontbreken. Met een groot assortiment aan slotjes, reisstekkers, oordoppen, slaapmaskers en toilettassen zorg je ervoor dat je helemaal klaar bent voor je volgende trip. Ook handig zijn de reissetjes, bestaande uit herbruikbare flesjes en hersluitbare 1-liter zakjes.

 

 

Shop de nieuwe collectie nu in de winkel of via hema.nl.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.