Vlieg naar Canada met Air Transat vanaf Schiphol

Air Transat, de grootste vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada, vliegt vanaf vandaag weer tussen Schiphol en Canada. Vanuit Amsterdam wordt rechtstreeks gevlogen op drie bestemmingen.

Met de eerste vlucht naar Toronto luidt Air Transat vandaag het 2019 seizoen in. Opnieuw wordt er rechtstreeks gevlogen naar de steden Toronto (vier keer per week op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag), Vancouver (vanaf 4 mei twee keer per week) en Calgary (vanaf 31 mei één keer per week). Dankzij aansluitende binnenlandse vluchten kunnen reizigers vanaf Amsterdam tot vier keer per week naar Vancouver, Calgary en Montreal vliegen met een tussenstop in Toronto. Vanuit Brussel biedt de luchtvaartmaatschappij directe vluchten aan naar Montreal vanaf 3 mei.

 

 

Om de oost- en westkust van Canada gemakkelijk te combineren tijdens één reis, geeft Air Transat de mogelijkheid een stopover te maken aan het begin of einde van de reis.

 

 

Diverse bestemmingen

Een vakantie naar Canada is onvergetelijk. Toronto, in het oosten van het land, is de perfecte stad voor een veelzijdige citytrip of als startpunt voor een rondreis door Ontario. Aanvliegen op Calgary geeft bezoekers de mogelijkheid naar de Rocky Mountains te gaan of de nationale parken Banff en Jasper te bezoeken. Vanaf Vancouver zijn Vancouver Island, de bekende Sunshine Coast en nog meer nationale parken te ontdekken. Op slechts een uur rijden van Montreal liggen de Laurentian bergen. Hier bezoeken reizigers kristalblauwe meren, kuurbaden, wijngaarden, lieflijke dorpjes en uitstekende eetgelegenheden.

Dit zijn de hotspots van Canada die je niet mag missen

Download nu de toeristische tips over Canada. Alleen vandaag gratis te downloaden.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.