Breng een bezoek aan de 2daagse PAASmarkt bij de Boulevard Noordwijk aan Zee.

Alle bezoekers Noordwijk aan Zee krijgen beide paasdagen een leuk evenement voorgeschoteld. Tientallen standhouders presenteren en verkopen boven bij de vuurtoren op de Koningin Wilhelmina Boulevard Noordwijk aan Zee van 11 tot 18 uur hun mooiste en nieuwste artikelen, vintage, brocante, antiek, curiosa, kunst, boeken, trendy en verzamelobjecten.

Ook zijn er diverse stands met heerlijke Streekproducten. Er is voor iedereen wel wat te vinden. Kom gezellig met de paasdagen kijken wat er zoal voor uw gading te vinden is. De toegang is gratis.

 

Lees ook dit artikel: De lente is begonnen in Noordwijk

 

PAASmarkt tijden

Zondag 21 en maandag 22 april 2019 – NOORDWIJK – Vive la France PaasMarkt Wilhelmina Boulevard – 11-18 uur.

 

 

Zaterdag 27 april 2019 Koningsdag Markt – Laren

Samen met de Oranjevereniging organiseert Van Vulpen op zaterdag 27 april 2019 een Koningsdagmarkt in Centrum Laren NH. Tientallen marktkramen zullen in de winkelstraat Brink, St Janstraat en het Zevenend gevuld zijn met een zeer gevarieerd en aantrekkelijk aanbod aan boeken, brocante, curiosa en kunstobjecten. Ook interessante spullen uit Moeders en Grootmoeders Tijd, streekartikelen en veel specifieke Oranje zaken zullen tegen betaalbare prijzen worden aangeboden. Kom een kijkje nemen op deze gezellige markt, want er is voor een ieder wel iets te vinden. Een pracht Koningsdag uitgaanstip voor heel Het Gooi en Omstreken. De toegang is gratis.

Koningsdag Markt tijden

Zaterdag 27 april 2019 – Laren Koningsdagmarkt Brink, Zevenend, St Janstraat – 9-17 uur.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.