Vaar naar Tahiti met Princess Cruises

Princess Cruises keert terug naar Tahiti in het najaar van 2020 met haar 670 gasten tellende schip Pacific Princess. De vijf 10-daagse ‘Tahiti & Frans-Polynesië’ cruises bieden een uitgelezen kans om de ongerepte lagunes en parelwitte zandstranden van Tahiti en Frans-Polynesië te ontdekken. De verkoop start 17 april.

Pacific Princess In French Polynesia

Pacific Princess maakt een rondreis vanuit Tahiti langs de eilanden van Frans-Polynesië. Tijdens de cruise overnacht u zowel in Tahiti’s hoofdstad Papeete als op Bora Bora en is er een late afvaart vanuit Raiatea. Andere aanleghavens zijn Huahine, Rangiroa en Moorea.

 

 

“Frans-Polynesië met haar vulkanische en koraaleilanden is altijd een populaire bestemming geweest”, vertelt Tony Roberts, Princess Cruises’ vice president Europa. “Een ‘must-see’ voor reizigers die op zoek zijn naar een onvergetelijke en unieke ervaring”.
“Onze gasten hebben een meer intieme cruise naar deze afgelegen eilanden, doordat wij met ons kleinere schip Pacific Princess varen. Zo genieten zij ongestoord van dit ongerepte paradijs met haar kristalheldere water”.

 

 

Dankzij de vier beschikbare ’Grand Adventure & Crossings’ routes, variërend in reisduur van 19-35 dagen, biedt Pacific Princess ook langere cruises aan. Beleef bijvoorbeeld de Aloha Spirit van Hawaii of ontdek de schatten van
Zuid-Amerika zoals Paaseiland met haar Moai, de mysterieuze stenen beelden van mensfiguren.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.