Ontdek de magie van reizen

Reizen heeft vaak iets magisch. Het prikkelt de nieuwsgierigheid en het inspireert. Sommige reizen zijn zelfs zo bijzonder dat ze je leven veranderen. In Lonely Planet 100 reizen die je leven veranderen delen ervaren reizigers hun meest bijzondere ervaringen en inzichten, en de momenten die hen als individu hebben veranderd.

Juist onderweg sta je open voor nieuwe ontmoetingen en indrukken. Bijna iedere reiziger komt terug met nieuwe ervaringen. Door dit boek zul je de kracht van reizen ervaren, het zal je aansporen om anders over de wereld te gaan denken en vooral om zelf op reis te gaan.

 

 

Naast inspirerende verhalen en schitterende foto’s van Lonely Planet-experts vind je daarom ook allerlei praktische informatie voor de reis. Lees over de bijzondere ontmoeting met een berggorilla in Rwanda, het pure leven bij de gaucho’s in Patagonië en het verbijsterende inzicht op het eiland Vatulele in de Stille Oceaan bij het uitkijken over de zee.

 

 

Lonely Planet 100 reizen die je leven veranderen | Lonely Planet | 9789021571911 | € 20,- | 7 mei 2019

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.