Dit is het nieuwe partnerschap van Logis Hotels

Logis Hotels bestaat 70 jaar en dat wordt groots gevierd! De grootste hotelgroep bestaande uit 2.200 onafhankelijke hotel-restaurants in Europa wordt officiële partner en gastheer van de Tour de France. Een goede match want de Tour de France laat wereldwijd het pracht en praal zien van de regio’s van Frankrijk, plekken waar ook de Logis Hotels te vinden zijn.

Daarnaast delen beide partners gemeenschappelijke waarden zoals vrijgevigheid, prestatiegerichtheid en menselijkheid. De 106e editie van de Tour de France vindt plaats van 6 tot en met 28 juli 2019.

Fabrice Galland, voorzitter van de Fédération Internationale des Logis: “Het feit dat Logis vandaag de dag de belangrijkste Europese keten is op het gebied van zelfstandige hotel- en restauranthouders, is te danken aan de liefde die onze 2.200 gepassioneerde eigenaren en chefs voor hun terrein hebben. Daarnaast is het bijdragen aan de lokale omgeving voor Logis Hotels een van de belangrijkste pijlers. Dit jaar zal de Tour de France, net zoals elk jaar, ons prachtige land doorkruisen en daarbij onze regio’s weer in het zonnetje zetten. Met dit partnerschap is de cirkel, zo te zeggen, rond.”

 

 

Christian Prudhomme, directeur van de Tour de France: “Logis en de Tour de France samen: dat spreekt voor zich. Wij waren op zoek naar een bedrijf met een netwerk door heel Frankrijk. De Tour de France is namelijk vergelijkbaar met een stad van 5.000 inwoners die elke dag verhuist. Logis Hotels biedt hiervoor de oplossing met een netwerk van hotels verspreid over de deelnemende regio’s. De wielrenners kunnen bijvoorbeeld terecht bij de Logis Hotels die een fietsverblijf aanbieden met speciale faciliteiten voor fietsers. We kunnen ons geen betere partner voorstellen.”

 

 

70 jaar geschiedenis

Logis Hotels werd in 1948 opgericht en telt nu ruim 2.200 hotels verspreid over Frankrijk en andere delen van Europa. Het is al 70 jaar de grootste keten van onafhankelijke hotel-restaurants in Europa. De hotels binnen de keten bieden de reizigers zekerheid om overal waar zij verblijven dezelfde kwaliteit, servicegerichtheid en authenticiteit te ontvangen. Bezoekers van de restaurants zijn verzekerd van een uitstekende keuken waar met streekproducten wordt gekookt. Logis biedt ruim 600 fietsvakanties aan onder het concept Logis Vélo om de plaatselijke schatten te ontdekken. Deze verblijfconcepten zijn ontwikkeld om het verblijf van de reizigers met specifieke uitrustingen, maaltijden en aanbevolen routes te vergemakkelijken. Gedurende de Tour de France organiseert Logis diverse initiatieven waarbij alle hotels en restaurants in de deelnemende regio’s in de schijnwerpers komen te staan.

Winnen!

Logis maakt het mogelijk om een plekje te bemachtigen in de Logis Caravan tijdens de laatste dag van de Tour de France op de Champs-Élysées. Op 28 juli 2019 zal deze grote finish plaatsvinden. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het maken van een Tour de France quiz.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

 

Comments are closed.