Ga offline in een ‘groene’ accommodatie

Groen logeren is hot! Braincation en op vakantie in de natuur zijn twee belangrijke vakantietrends van dit jaar. Wanneer je aan de dagelijkse routine wilt ontsnappen, is logeren in een groene omgeving de ideale uitweg.

boot-water-rood-touwen

Online vakantiehuizenportal CASAMUNDO heeft een groot aanbod accommodaties waar je het hart van de natuur ontdekt en het buitenleven optimaal ervaart. Slapen in de bergen van Tenerife, op een Franse woonschuit of in een pipowagen in België. Voor iedere avonturier is er een geschikte accommodatie. CASAMUNDO selecteerde hun mooiste ‘groene’ accommodaties voor reizende natuurliefhebbers.

 

 

Pas gerenoveerde appartementen in het drukke stadscentrum en de standaard vakantiehuizen waar het WiFi-signaal net zo sterk is als thuis, krijgen concurrentie. Uit de vakantietrends van 2016 blijkt dat veel Nederlanders de natuur in trekken om offline te gaan. Genieten in de buitenlucht en de omgeving ontdekken. Een ‘groene’ accommodatie sluit hier naadloos op aan: overnachten in een houten chalet, op een woonboot of in een Mongoolse Yurt, een bijzondere slaapplaats maakt een vakantie onvergetelijk. Ook voor de mensen met een internetverslaving is dit een goede keuze. Even helemaal weg van internet, wifi, accesspoints en 4G/5G en compleet offline gaan.

 

 

Groen om de hoek

Middenin de natuur slapen tussen de bomen met dierengeluiden op de achtergrond. Wat dacht je van een ouderwetse pipowagen in België, aan de rand van het bos met een rustgevend beekje op steenworpafstand. Of toch liever naar Duitsland en logeren in een houten chalet in het Thüringer woud. Van Duitsland naar Nederland, middenin een weiland je eten bereiden boven een kampvuur. In Friesland overnacht je in een Mongoolse Yurt, hier verblijven is een avontuurlijke ervaring.

Bijzonder groen

Tot rust komen op het kabbelende water in de groene natuur, dat kan op een woonschuit in Frankrijk. Heerlijk ontspannen zonder WiFi-signaal, de gedachten resetten en ontsnappen aan de alledaagse drukte. Hier heb je een mooi uitzicht over het oudste Europese kanaal: Canal du Midi, sinds 1996 op de UNESCO WereldErfgoedLijst. Degenen die ecologisch willen genieten in een ‘groene’ accommodatie zijn aan het juiste adres bij het luxueuze vakantiehuis in de bergen van Tenerife. Het huis is niet alleen omgeven door groen, maar beschikt ook over groene energie, deze wordt aangedreven door de windmolens naast het huis.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.