Dit is de samenwerking van Holland America Line en Travel Counsellors voor de KWF Kankerbestrijding

Tijdens de Travel Counsellors Conferentie in Eindhoven heeft de Holland America Line in samenwerking met Travel Counsellors op de zondagochtend een aantal sportieve activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Vele Travel Counsellors kwamen vroeg hun bed uit voor een sessie powerwalking, yoga of zwemmen. Er werd in totaal €4402,- opgehaald.

Holland America Line werkt al jaren samen met KWF, ze organiseren hardloopwedstrijden aan boord (deck for a cause) waarbij de deelnemers een bedrag inleggen of zich laten sponsoren. Zo werd het idee geboren om dit ook tijdens de jaarlijkse conferentie van Travel Counsellors te doen. Iedereen die zich inschreef voor een van de sportactiviteiten bepaalde zelf hoeveel hij/zij aan deelnamekosten wilde betalen en er waren zelfs Travel Counsellors die een behoorlijk bedrag aan sponsorgeld bij elkaar verzameld hadden van familie en vrienden. Na afloop hebben zowel de Holland America Line als Travel Counsellors het bedrag verdubbeld.

 

 

Afgelopen maandag hebben Yvonne Netz, Business Development Manager van de Holland America Line en Fred van Eijk, oprichter en Managing Director van Travel Counsellors het totaalbedrag overhandigd aan Willemijn van den Berg, relatiemanager bedrijven van KWF op het hoofdkantoor van KWF Kankerbestrijding in Amsterdam. Op de foto van links naar rechts Yvonne Netz, Willemijn van den Berg en Fred van Eijk.

 

 

In een bedankbrief geeft KWF aan dat ze bijzonder blij zijn met de donatie: “Met deze donatie dragen jullie bij aan nieuwe doorbraken in kankeronderzoek. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is waar KWF Kankerbestrijding voor staat. Iedere ontdekking brengt ons een stapje dichterbij de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker.”

Fred van Eijk: “Binnen Travel Counsellors zijn er zoveel mensen die kanker van dichtbij hebben meegemaakt of zelfs op dit moment meemaken. KWF gaat ons dus allemaal na aan het hart. Ik ben dan ook trots dat we ons tijdens het conferentieweekend hebben kunnen inzetten voor dit geweldige goede doel en we zijn van plan in de toekomst nog veel vaker gezamenlijke acties op te zetten.”

Yvonne Netz: “Iedereen heeft er op een bepaalde manier wel mee te maken en daarmee ook een eigen verhaal… Het is ingrijpend, verdrietig en confronterend als deze ziekte jou of iemand in jouw directe omgeving treft. En daarom extra bijzonder en inspirerend hoe deze verhalen samen kwamen tijdens onze inzamelingsactie tegen kanker. Ik ben trots op elke Travel Counsellor die hier een bijdrage aan geleverd heeft!”

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.