Dit is het navigatiesysteem voor de recreatieve camper- en caravanbestuurder

Garmin introduceert de Camper 780, het navigatiesysteem speciaal ontworpen voor kampeerders, die graag met hun camper of caravan op pad gaan. De Camper 780 is uitgerust met een groot edge-to-edge hoge resolutie touchscreen van 6,95 inch. De gegeven routes zijn afgestemd op de afmetingen en het gewicht van de camper of caravan1.

Hiermee kom je niet meer voor onbedwingbare wegen of te lage bruggetjes te staan. Bovendien wordt je op de hoogte gehouden met wegwaarschuwingen voor steile hellingen, scherpe bochten, gewichtslimieten en meer. Ontworpen met de kampeerliefhebber in gedachten, bevat de Camper 780 een grote campingdatabase van ACSI en Campercontact en gratis stopplaatsen aangeboden door Trailer’s PARK™. Daarnaast is deze nieuwe Camper 780 voorzien van miljoenen nieuwe en populaire plaatsen (Points of Interest) om te bezoeken en te ontdekken.

“Wat de Camper 780 speciaal maakt, is dat hij het meeste haalt uit de totale kampeerervaring door uitdagingen die het rijden met een camper of caravan met zich meebrengt zoveel mogelijk te beperken. Je hebt miljoenen camper- en caravanspecifieke POI’s binnen handbereik, ontvangt meldingen en wegwaarschuwingen op basis van het camper- of caravanprofiel, en meer. Deze aspecten maken het verschil wanneer je het volgende kampeeravontuur plant.” (Rene Dijk, Product Manager Garmin Nederland)

 

 

Gemak en veiligheid

Onderweg even de benen strekken, uitrusten, een hapje eten of overnachten? Om de beste plaatsen voor een pitstop te vinden, is de Camper 780 uitgerust met een grote campingdatabase van ACSI™ en Campercontact™ en gratis stopplaatsen van Trailer’s PARK™, die kunnen worden gefilterd op prijs, voorkeursvoorzieningen zoals elektriciteitsaansluitingen, douches, internettoegang en meer. Ontdek nieuwe plaatsen en interessante stops onderweg op basis van reizigersbeoordelingen van TripAdvisor® en miljoenen Points of Interest van Foursquare®.

Voor extra gemak is Live Traffic verkeersinformatie direct verkrijgbaar via Garmin Digital Traffic of via de Garmin Drive™-app2. Zodra de app is gedownload, kan het apparaat verbinding maken met een smartphone via Bluetooth®, zodat kampeerders premium toegang hebben tot live verkeersinformatie2, weersvoorspellingen, handsfree bellen2 en smartphone meldingen2 die rechtstreeks op het navigatiescherm worden weergegeven. Niet alleen gemakkelijk, maar ook veilig.

De Camper 780 heeft een kristalhelder scherm dat Europese kaarten in detail toont en beschikt over andere nuttige functies om de kampeerder en caravanliefhebber verbonden te houden en bewust te blijven van hun omgeving voor een betere kampeerervaring. Zo geeft bijvoorbeeld de ingebouwde Wi-Fi® toegang tot eenvoudige kaart- en software-updates. Camper 780 is uitgerust met een dual-core processor, die extra snelle routeberekeningen mogelijk maakt.

 

 

Handige achteruitrijcamera

De Camper 780 is compatibel met de Garmin BC™30 en BC™40 draadloze achteruitrijcamera’s. Zodra het navigatiesysteem draadloos verbonden is met de achteruitrijcamera kun je eenvoudig voertuigen, voetgangers en andere obstakels zien op het scherm terwijl je achteruitrijdt.

Beschikbaarheid

De Garmin Camper 780 is vanaf april 2019 verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van €399,99. Het navigatiesysteem zal tevens verkrijgbaar zijn in een bundel met de BC™40 draadloze achteruitrijcamera voor een adviesverkoopprijs van €529,99.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.