Dit is de nieuwe culinaire ervaring op de Seven Seas Splendor

Seven Seas Splendor biedt innovatieve culinaire ervaringen die ieders zintuigen zullen aanspreken bij haar vertrek in februari 2020. Het nieuwste Regent Seven Seas Cruises-schip zal het culinaire niveau van de cruisemaatschappij verder verbeteren met een focus op bestemmingsgerechten die gebruik maken van lokale ingrediënten en culinaire tradities.

Ook zijn er Culinary Arts Kitchen workshops beschikbaar aan boord, waar passagiers zelf leren om gerechten te bereiden die geïnspireerd zijn op de locaties waar naartoe gevaren wordt.

Jason Montague, President en Chief Executive Officer van Regent Seven Seas Cruises zegt: “Alle luxe aan boord van Seven Seas Splendor bouwt voort op het ongelooflijke succes en de favorieten van gasten van haar zusterschip, Seven Seas Explorer. Dit vind je terug in de culinaire ervaringen en restaurants, waar Seven Seas Splendor nieuwe gerechten op de kaart zal brengen maar ook de restaurantontwerpen, culinaire workshops en Gourmet Explorer Tours zullen alle zintuigen van reizigers prikkelen om hen zo te voorzien van maaltijden van wereldklasse”.

 

 

Compass Rose

In het hart van Seven Seas Splendor is Compass Rose te vinden, het grootste specialiteitenrestaurant aan boord. Het verfijnde restaurant met prachtige kroonluchters en Versace-servies, biedt een veelheid aan keuzes en de mogelijkheid om praktisch elk aspect van de maaltijden te personaliseren. Geniet van uitzonderlijke smaken zoals de Chateaubriand met een heerlijke rode wijn-mosterdsaus of geheel nieuwe gerechten zoals de Maleisische stijl gestoofde korte rib in een smaakvolle currysaus en jasmijnrijst, lepelsteur kaviaar geserveerd met gerookte schelvis jam en citroencrème en gegrilde zeebaars met bloemkoolrijst, gerst, spinazie en granaatappel.

Pacific Rim

Dit spectaculaire restaurant beschikt over verfijnde architectonische details, bijzonder houtsnijwerk en een immense kunstcreatie van een mythische draak, die de toon zet voor de culinaire reis die je opwacht. Het Pacific Rim menu brengt rijke, culinaire tradities tot leven met een gevarieerd aanbod van heerlijk bereide pan-Aziatische gerechten, van droogijs sashimi en de vernieuwde eend loempia’s tot de Thaise rode kipcurry met heerlijke kokoscrème en krokante sjalotten.

 

 

La Veranda (ontbijt en lunch) en Sette Mari in La Veranda (diner)

Met de aanwezigheid van Sette Mari at La Veranda maakt Italië altijd deel uit van de reisroute van Seven Seas Splendor. Het heerlijke dinermenu met authentieke Italiaanse specialiteiten is geïnspireerd op familierecepten die zijn overgebracht van generatie op generatie. Proef de perfect gepaarde fijne Toscaanse wijnen met nieuwe gerechten zoals een overheerlijke spice-crusted tonijnsteak met gestoofde andijvie, polenta en salmoriglio.

Gasten kunnen hun dag beginnen in La Veranda, genietend van een uitgebreid ontbijt terwijl je zicht hebt op de oceaan, of schuiven later aan bij een van de lunchbuffetten in de chique overdekte eetzaal of buiten in de schaduw op het openlucht dek. Het ontbijt bestaat onder andere uit op bestelling gemaakte omeletten en andere specialiteiten. La Veranda’s lunches bieden een verscheidenheid aan verrukkelijke delicatessen om uit te kiezen. Tijdens de lunch in La Veranda is er een nieuwe Destination Corner met lokale gerechten, gebaseerd op de culinaire tradities van de bestemming waar naartoe gevaren wordt.

Geniet ‘s morgens,’ s middags en ‘s avonds van briljante smaken terwijl je dineert aan de meest bijzondere tafels in het restaurant: de nieuwe en adembenemende alkoof-zithoek boven de oceaan met aan drie zijden prachtige uitzichten.

Chartreuse

Ervaar dit specialiteitenrestaurant waar klassieke Franse gerechten worden geserveerd met een moderne twist. Proef de nieuwe smaken van Chartreuse zoals kikkerbilletjes in knoflookcrème saus met koolraap of geniet van een malse kalfsrack met gekarameliseerde witlof, druivenchutney en de aardse tonen van een walnoot-kalfsjus. Chartreuse doet denken aan een chique Parijs-restaurant met verfijnde gerechten gelegen langs de Seine of vlakbij de Champs-Elysées.

Prime 7

Dit intieme en elegante steakhouse straalt glamour uit en verheft klassieke Amerikaanse gerechten tot nieuwe hoogtes. De heerlijke New Yorkse strip, Porterhouse steak en sappige filet mignon zijn altijd perfect gerijpt. Nieuw bij Prime 7 op Seven Seas Splendor zijn de Applewood gerookte zalmfilet met asperges en een Tamarinde-whiskysaus, aangebraden coquilles en pork belly confit met sinaasappel-granaatappelsaus en Hamachi Ceviche.

Coffee Connection

Exclusief aan boord van Seven Seas Splendor geniet je van een nieuw uitgebreide Coffee Connection die aanvoelt als een stijlvol café met barista’s die naast de perfecte koffies ook een aantal heerlijke hapjes serveren. Het elegante interieur van deze ruimte is ontworpen met gedempte pastelkleuren en frisse wittinten en gaat naadloos over in trendy zitplaatsen in de open lucht met een verbluffend uitzicht op de oceaan.

Pool Grill

De Pool Grill is zowel geschikt voor een ontspannen lunch of een informeel diner in de buitenlucht. Een eetmoment op het dek past perfect bij het panoramische uitzicht, inclusief de betoverende zonsondergangen. Geniet van heerlijke regionale barbecues of de vers gegrilde vis van de dag. En voor de zoetekauw is er een uitgebreide selectie desserts waaronder romige milkshakes en handgemaakt ijs.

Favorieten en nieuwe gerechten

“Of het nu gaat om een favoriet of een nieuw aanbod, onze bekwame en fantasierijke chef-koks van Seven Seas Splendor zullen ervoor zorgen dat de gasten genieten van extravagante gerechten vol onvergetelijke smaken die dag en nacht in bijzondere presentaties worden geserveerd”, zegt Bernhard Klotz, Vice President Food & Beverage bij Regent Seven Seas Cruises. “We gebruiken verse, lokale producten, zeevruchten, schaaldieren en ambachtelijke kazen van internationale markten en gebakjes gemaakt van de fijnste geïmporteerde Franse bloem. Deze nieuwe gerechten worden gelanceerd op Seven Seas Splendor en worden snel daarna aangeboden aan boord van onze gehele vloot zodat al onze gasten die met ons meevaren hiervan genieten.

Culinary Arts Kitchen

De Culinary Arts Kitchen aan boord van Seven Seas Splendor beschikt over 18 individuele kookstations en biedt een reeks aan 20 culinaire workshops waar deskundige chef-instructeurs gasten informeren over professionele technieken en recepten. Nieuwe workshops variëren van het bereiden van zeevruchten op maar liefst zeven manieren tot het ontdekken van opkomende fusion cuisines van over de hele wereld.

Gourmet Explorer Tours

Exclusief voor het inaugurele seizoen van Seven Seas Splendor zijn de nieuwe Gourmet Explorer Tours die unieke culinaire avonturen bieden, persoonlijk vervaardigd door Regent’s Executive Chef & Director of Culinary Enrichment, Kathryn Kelly. Gasten kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan excursies die hen naar lokale markten brengen om exotische kruiden te vinden, heerlijke wijnen te proeven in adembenemende landgoederen en te genieten van gastronomische maaltijden die vakkundig zijn bereid door lokaal gerenommeerde chef-koks. Specifieke Gourmet Explorer Tours worden later dit jaar aangekondigd met alle Seven Seas Splendor inaugurele seizoenbestemmingen.

Seven Seas Splendor

Seven Seas Splendor wordt gebouwd in Ancona, Italië en biedt haar 750 gasten de meest luxueuze accommodaties terwijl ze vaart naar ‘s werelds meest beroemde bestemmingen en minder bekende verborgen pareltjes. Het all-suite, all-balcony schip is een kunstwerk, van boeg tot achtersteven en perfectioneert compromisloze luxe met elegantie, comfort en persoonlijke service aan alle gasten. Seven Seas Splendor bevat meer dan 4.200m² aan Italiaans marmer, waaronder de met marmer afgewerkte badkamers in alle 375 suites. Er is bijna 4.380m² aan balkonruimte op het schip. Ze beschikt over de Regent Suite van meer dan vierhonderd vierkante meter. De suite heeft verder een privéspa met een sauna, stoombad en behandelruimte, een Hästens Vividus bed met een waarde van $200,000, een onbelemmerd uitzicht van 270 graden over de boeg van het schip, een persoonlijke butler en auto en chauffeur in elke haven. De Regent Suite zet de toon voor haar 14 andere verbazingwekkende suite-categorieën om de meest luxueuze accommodaties aan zee te bieden. Seven Seas Splendor zal tevens het eerste nieuw gebouwde cruiseschip zijn dat wordt bestuurd door een vrouwelijke kapitein, Captain Serena Melani.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.