Dit attractiepark heeft het beste personeel

Bellewaerde heeft tijdens de uitreiking van de Diamond ThemePark Awards voor de vierde maal de award gewonnen voor het “Park met het Beste Personeel in België”. Het winnen van deze prijs betekent een erkenning van de dagelijkse inspanningen van elke medewerker om de bezoekers van het park onvergetelijke momenten te laten beleven.

Diamond ThemePark Awards

De Diamond ThemePark Awards zijn de oscars van de pretparken. De awards worden uitgereikt op basis van online stemmen en een fan- en parkjury. “Meer dan 46.000 mensen hebben hun stem uitgebracht tijdens deze negende editie van de awards,” aldus Patrick Joossens, oprichter van de Diamond ThemePark Awards.

 

 

Beste Personeel

Bellewaerde heeft tijdens de uitreiking van de Diamond ThemePark Awards de award gewonnen voor het “Park met het Beste Personeel in België”. Het winnen van deze award, voor de vierde maal op rij, betekent een erkenning van de dagelijkse inspanningen van elke medewerker om de bezoekers van het park onvergetelijke momenten te laten beleven.

“Naast teamspirit en fun is ook service één van de waarden die we als werkgever hoog in het vaandel dragen. Een lach op het gezicht van onze bezoekers toveren, dat is waar we elke dag samen opnieuw naar streven. We zijn dan ook heel fier dat we deze award opnieuw in ontvangst mogen nemen,” aldus Annelies Dejaegher, HR Manager.

 

 

Jobdagen

Vanaf zaterdag 6 april staan de medewerkers van Bellewaerde opnieuw klaar om bezoekers met een glimlach te verwelkomen in het park. Voor de drukke zomermaanden is Bellewaerde nog steeds op zoek naar een aantal medewerkers om de equipe te versterken. Solliciteren kan op bellewaerde.be/jobs of tijdens één van de eerstvolgende jobdagen op dinsdag 9 april, 14 mei of 11 juni in het park.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.