Ontdek wat jouw reiservaringen echt met je doen

Wonderlust is een anders dan anders reisjournal vol inspirerende vragen die je uitdagen alles uit je reis en je leven te halen. Je wordt op een creatieve manier uitgenodigd te ontdekken wat je reiservaringen met je doen.

Wonderlust is perfect voor de dromers en de doeners. Voor hen die alles uit hun reis en hun leven willen halen. Merel stelt je namelijk voor, tijdens én na je reis prikkelende vragen. Door jouw antwoorden op deze vragen op te schrijven of te tekenen kom je erachter wat je beweegt, waar je blij van wordt en welke nieuwe inzichten je, ook eenmaal weer thuis, wilt blijven toepassen. Op deze manier blijven jouw reiservaringen doorleven en kom je nog dichter bij het leven van je dromen.

 

 

Dit traveljournal biedt de garantie dat je rugzak op de terugreis nog voller is dan toen je vertrok. Je hebt tijdens je reis namelijk niet alleen de wonderlijke wereld om je heen, maar ook je eigen wonderlijke wereld beter leren kennen.

Leuk weetje: Merel heeft Wonderlust helemaal met de hand vormgegeven.

 

 

Met een grote liefde voor avontuur heeft Merel in haar eentje de hele wereld over gereisd. Al schrijvende in haar reisdagboek miste ze de vragen die haar uitdaagden om te ontdekken wat echt belangrijk voor haar was. Dit was de inspiratie voor het ontwikkelen van Wonderlust, een combinatie van haar liefde voor reizen, illusteren, ontwikkelen & inspireren. Verder geeft Merel trainingen & coaching aan jongeren, binnen het onderwijs en het zakenleven.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.