Dit is de Keukenhof pop-up winkel in het hartje van Amsterdam

Keukenhof heeft dit jaar voor het eerst een eigen pop-up winkel in Amsterdam. Samen met partner Tours & Ticket is op het Damrak een winkel geopend waar dagtrips naar Keukenhof en de Bollenstreek worden verkocht. Bezoekers stappen op bij Amsterdam CS.

Bart Siemerink, directeur Keukenhof en Wim van Meerveld, commercieel directeur van Tourism Group, zijn enthousiast over de nieuwe winkel. Siemerink: “De combinatie van vervoer en tickets is makkelijk en voordelig voor de bezoekers. Hiermee komen we tegemoet aan de vraag om Keukenhof als Nederlandse topattractie goed bereikbaar maken voor toeristen en dagjesmensen.”

 

 

Tours & Tickets verzorgt al jaren dagtochten naar Keukenhof. Van Meerveld: “Keukenhof is een mooie bestemming voor de vele toeristen in Amsterdam en zorgt daarmee voor spreiding van de bezoekers aan de stad. De opening van de pop-up winkel maakt het voor toeristen nog makkelijker om hun reis naar Keukenhof te plannen.”

 

 

De Keukenhof winkel staat midden op het Damrak in Amsterdam is tot en met 19 mei dagelijks geopend van 08.00-22.00 uur.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.